Biće im lako da dočaraju emocije

Ljubav iz privatnog života sada i na filmu: Miloš Biković sa devojkom u seriji Samac u braku

Oboje smo priželjkivali da se desi taj trenutak, ogromna doza poverenja i bliskosti se oseti u kadru, kaže devojka popularnog Tirketa
Filmovi
05:10h
Ljubav iz privatnog života sada i na filmu: Miloš Biković sa devojkom u seriji Samac u braku
Foto: Kurir

Glumac proslavljen ulogom fudbalske legende Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video" sada će igrati glavnu rolu u seriji "Samac u braku" sa njegovom dugogodišnjom devojkom Brankicom Sebastijanović.

Miloš Biković će u ekranizaciji romana čuvene Mir Jam imati priliku da emocije iz privatnog života prenese na poslovni. Mladi glumac će u paru sa studentkinjom 4. godine FDU-a dočarati strast između glavnih junaka.

"Ovo je prvi put da Miloš i ja radimo nešto zajedno. Oboje smo priželjkivali da se desi taj trenutak. Ono što je kod nas pozitivno i doprinosi našem radu jeste ogromna doza poverenja i bliskost koja se, po mom mišljenju, oseti u kadru".

Nakon značajne role u "Sinđelićima", koja je srpska verzije legendarne španske serije "Seranovi", Brankica je srećna što će sada tumačiti lik Ljiljane, koja živi sa suprugom Radmilom (Biković). Oni ne dele zajedničku postelju, ali su prinuđeni da pred drugima glume idiličan brak.

Ipak, privatnost ovog mladog para je potpuno drugačija od odnosa glavnih likova, a Miloš Biković kaže da će od sledeće godine možda početi da žive zajedno. Njih dvoje su se suočili sa izazovima romanse na daljinu kada su, zbog Miloševog boravka u Rusiji gde je u režiji Nikite Mihalkova snimao film "Sunčanica", nekoliko meseci bili razdvojeni.

"Teško je to podnela, kao i svaka druga devojka. Ne znam da li je to biološki problem, ali kad posmatram muško-ženske odnose čini mi se kako je muškarcu uvek potrebna žena da ga stabilizuje i smiri", istakao je Miloš i dodao da su mu najdraži slobodni trenuci koje sa svojom devojkom provodi u Beogradu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs