Režiser, glumac i producent ponovo u žiži interesovanja

Žrtva zlostavljanja Romana Polanskog objavila roman

Gotovo 4 decenije nakon što se 13-godišnja Samanta Gejmer našla u krevetu sa ozloglašenim dobitnikom Oskara, napisala je knjigu koja daje novo svetlo na mračan slučaj
Šuška se
05:08h
Žrtva zlostavljanja Romana Polanskog objavila roman
Foto: AP

Seks skandal Romana Polanskog (Roman Polanski) iz 1977. godine, ponovo je među glavnim temama rasparava među ljubiteljima njegovih filmova, boraca za pravdu i naravno medija. Samanta Gejmer (Samantha Geimer), koju je sa 13 godina poznati režiser naterao na analni seks, objavila je knjigu pod imenom Devojka: Život u senci Romana Polanskog.

Samanta, kojoj je danas 48 godina, je davno oprostila Polanskom i nastavila koliko-toliko normalan život. Ona je supruga i majka, ali će njeno ime zauvek biti vezano za jedan od najvećih seks skandala Holivuda. Iako je ona bila žrtva režisera, izjavila je da ju je medijska pompa, koja je nastala tokom suđenja, bolela koliko i sam seksualni čin Polanskog, koji ju je napio, a zatim naterao na seks. U knjizi Gejmerova je obećala da ćemo pročitati detalje koje javnost do sada nije znala, a izaćiće najpre u SAD-u, u septembru, a zatim i širom sveta.

Nakon što je Polanski pobegao iz SAD-a, spas je našao u Francuskoj, u kojoj danas živi sa suprugom, glumicom Emanuel Senje (Emmanuelle Seigner) i dvoje dece. Više o njegovom životu i radu, možete pročitati ovde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs