Srećnica

Pamela Anderson ume da se razvede: Bogatija za milion dolara!

Glumica je u februaru podnela zahtev za razvod braka od pokeraša Rika Solomona, a sada je njihov brak i službeno okončan
Šuška se
00:04h Autor:
Pamela Anderson ume da se razvede: Bogatija za milion dolara!
Foto: Profimedia

Bankovni račun Pamele Anderson postao je veći za milion dolara. Upravo toliko je slavna glumica dobila nakon što je i službeno okončan njen brak sa profesionalnim igračem pokera Rikom Solomonom.

Razvod je doneo olakšanje i Riku koji je napokon dobio natrag svog rotvajlera Bumblebeja kojeg je Pamela navodno držala u zatočeništvu nedelju dana i tako ga ucenjivala.

Dobila životnu šansu sa 18 godina: Princeza Amira, žena kojoj se svet divi! (FOTO)

Ovo je drugi put da se Pamela rastala od svog bivšeg partnera. Par se prvi put venčao 2007. godine, a poništenje braka tražili su samo dva meseca nakon što je brak sklopljen.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prošle godine su se ponovo venčali, ali bračna sreća ni ovog puta nije opstala pa je raskošna lepotica šest meseci kasnije podnela zahtev za razvod. Riku je ipak odlučila da pruži još jednu šansu, ali je u februaru ove godine definitivno odlučila da njihov brak više nema smisla.

Jeziv život Nine Morić: Cena života na visokoj nozi!

Holivudska zvezda presrećna je nakon razvoda, a svojim bliskim prijateljima otkrila je da se više nema nameru da se udaje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs