Ništa joj nije sveto

Pipa Midlton razbesnela javnost: Postupak koji je mnoge šokirao!

Mlađa sestra Kejl Midlton uradila je nešto neoprostivo i time se pohvalila, nakon čega je usledila oštra reakcija javnosti
Šuška se
07:52h Autor:
Pipa Midlton razbesnela javnost: Postupak koji je mnoge šokirao!
Foto: Profimedia

Pre oko mesec dana Društvo za zaštitu životinja napalo je Kajli Džener, mlađu sestru Kim Kardašijan, zato što je lakirala nokte svom psu i izlagala ga stresu. Nakon toga je Pipa Midlton uspela da razbesni organizaciju.

U nedavnom intervjuu za Daily Telegraph, mlađi brat Kejt Midlton govorio je o vremenu kada je Pipa pušila, vodila nimalo primeren život i jela meso kita tokom posete Norveškoj.

Guza više nije aktuelna: Dekolte Pipe Midlton glavna tema! (FOTO)

Pipa je podsetila kako meso kita ima ukus "dimljenog lososa". Organizacija za zaštitu životinja odmah je burno reagovala na ovakvu izjavu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Pipa se ne zna za zdrav razum ili samilost, a naročito nema poštovanje prema našoj zemlji gde je već dugo godina zabranjeno ubijanje ovih nežnih giganata".

Izvršni direktor PETA-e takođe se suprotstavio Pipi Midlton. "Da li je Pipa normalna? Šta je sledeće, šnicle od pandi ili slonova? Ako Pipa traži kulinarska iskustva, bolje neka proba vegansku hranu, a i dobro je za srce", zaključio je on.

Skromna Pipa Midlton: Moja zadnjica ne može da se uporedi sa zadnjicom Kim Kardašijan!

Na sreću po Pipu Midlton, njena starija sestra Kejt treba da se porodi ovih dana, pa će se brzo zaboraviti na ovu njenu neopreznu izjavu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs