Nova devojka na pomolu

Džordž Kluni merka Evu Longoriju

Čini se da veliki srcolomac Džordž Kluni ne može zadugo sam, pa je već bacio oko na lepu, ali zauzetu, koleginicu Evu Longoriju
Šuška se
11:34h
Džordž Kluni merka Evu Longoriju

Glumac koji se nedavno rastao od 33-godišnje Amerikanke Stejsi Kibler (Stacy Keibler), Dordž Kluni (George Clooney), kako prenose strani mediji, bacio je oko na lepu Evu Longoriju (Eva Longoria).

Poznat kao srcolomac, kako se čini Dordž Kluni (George Clooney) ne može zadugo sam. Izgleda da je odlučan u svojoj nameri da Eva Longorija bude njegova sledeća devojka - iako Eva navodi da je srećna sa svojim trenutnim dečkom, Ernestom Argelom (Ernesto Arguello). On je bio takmičar u prošlogodišnjem rijaliti šouu Ready For Love, čiji je pokretač bila Eva.

Glumac zavodnik i Očajna domaćica sprijateljili su se dok su radili zajedno na predsedničkoj kampanji Baraka Obame. Nakon toga, izašli su na nekoliko tajnih sastanaka, na kojima su, kako se čini, i te kako uživali.

"Postali su jako bliski u poslednje vreme i Džordž je opsednut njom", rekao je za Sun izvor blizak paru.

"Kad god su u istoj prostoriji hemija je toliko opipljiva, a njihovi zajednički prijatelji se slažu da bi bili odličan par. Oboje su i te kako pametni i imaju vrlo slična politička ubeđenja", dodao je izvor.

Eva očigledno uživa u letu u Americi, ali i u laskavoj pažnji velikog zavodnika Klunija.

Pošto je Džordž u Italiji, a Eva u Los Anđelesu, pozvao ju je da ga poseti u njegovoj kući na obali jezera Como sledećeg meseca.

"Iako je otvoreno priznao da je zaljubljen u lepu glumicu, Džorž zna da mora da poštuje to što se ona viđa sa Ernestom. I pored toga, nada se njenoj poseti u Italiji", dodao je izvor za Sun.

Ipak, shvativši da vodeći mediji već uveliko bruje o iskrama između nje i Klunija, Longorija je brže-bolje na svom Tviteru napisala da su je reč samo o običnom traču.

"Interesantne koliko i sam Kluni, to su ipak samo glasine. Džordž i ja smo prijatelji već godinama" napisala je Longorija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs