Otvorio dušu

Pobesneo Kluni: Moja buduća tašta nije protiv ovog braka, tabloidi lažu!

Oboje imamo članove porodica širom sveta, i ideja da neko isprovocira bilo koga od njih zarad prodaje svojih novina može se smatrati kriminalnom, objašnjava glumac
Vip priča
03:26h
Pobesneo Kluni: Moja buduća tašta nije protiv ovog braka, tabloidi lažu!
Foto: Reuters

Holivudski glumac, koga su mnogi nazivali "večitim neženjom", Džordž Kluni uskoro će stati na ludi kamen sa advokaticom Amal Alamudin. Nakon pisanja Dejli Mejla da se buduća Klunijeva tašta ne slaže sa izborom svoje ćerke, glumac je rešio da uzvrati "udarac".

Kako je Kluni odgovorio na priču Dejli Mejla, preneo je magazin USA Today.

Više o tome šta je navodno majka Amal Alamudin izjavila, pročitajte OVDE.

"Želim da odgovorim na netačnost izveštaja novina Dejli Mejl. Retko kada uzvraćam na natpise tabloida, izuzev kada je osim mene uključen i neko drugi, ili povređen. Dejli Mejl je objavio potpuno izmišljenu priču o tome da majka moje verenice ne podržava naš brak zbog verskih razloga, te da su u verskoj zajednici "Druz" zabeleženi slučajevi ubijanja nevesti. Da ponovim - ubijanja neveste.

Pre svega, Amalina majka ne pripada "Druzu". Nije bila u Bejrutu od kada smo Amal i ja počeli da se zabavljamo, i nema ništa protiv našeg braka - ali to nije ono što je ključno. Znam da Dejli Mejl "napumpava" priče, i to rade nekoliko puta nedeljno, ali me nije briga. I da izmisle da je Amal trudna, da će se venčanje održati na mestu snimanja serije Downton Abay, ili bilo koju drugu besmislenu priču, baš me briga.

Ali ova laž uključuje gore probleme. Neodgovornost, u današnje vreme, da se iskoriste verske razlike tamo gde ih nema, u najmanju ruku je nemarno i i te kako opasno. Oboje imamo članove porodica širom sveta, i ideja da neko isprovocira bilo koga od njih zarad prodaje svojih novina može se smatrati kriminalnom.

Ja sam sin novinara i prihvatam ideju da sloboda govora može s vremena na vreme da bude neugodna, ali ova priča se našla kao vest na mnogim portalima koji su citirali Dejli Mejl.

Dejli Mejl sebe više nego bilo koja organizacija naziva novinom, a kada u svojim pričama stave moju porodicu i moje prijatelje u opasan položaj, daleko prevazilaze granicu tabloida i zalaze u zonu podsticanja nasilja. Mora da su veoma ponosni", zaključio je Kluni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs