Rade punom parom

Duet za Crnu Goru: Knez i Niggor snimili spot za pesmu Ljeto je

Nenad Knežević Knez i Igor Lazić Niggor udružili su snage i snimili spot za pesmu Ljeto je kojom promovišu Crnu Goru
Celebrities
20:40h Autor:
Duet za Crnu Goru: Knez i Niggor snimili spot za pesmu Ljeto je
Foto: Kurir

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Crne Gore i Montenegro Wild Beauty Knez i Niggor su snimili spot za pesmu Ljeto je.

http://www.youtube.com/watch?v=lBBMf_aUchI

Pevači su udružili snage i snimili duetsku pesmu u svrhu promovisanja Crne Gore. Tekst pesme opisuje čari i lepote turizma u Crnoj Gori. Stihovima pozivaju turiste da uživaju u blagodetima mora i plivanja, kao i u svežim planinama i penjanju.

"Sva vrata Crne Gore ljeti su širom otvorena. A ima ih mnogo.Mediteranski opušteno i slovenski široko, ljeto se ovde baškari i širi, pa zahvata i dobar dio proleća i, često, dobar komad jeseni. Dakle, i dugo i toplo, raskošno ljeto, idealno za sve varijante odmora, provoda, istraživanja i avanture. Uživajte kombinujući more i planinu, plivanje i penjanje, krstarenje vodom i kopnom, urbano i seosko, moderno i drevno, neizvesno sa provjerenim, dnevnu i noćnu zabavu, luksuzni i katunski smještaj, domaću i svetsku kuhinju", stihovi su pesme.

Da i Knez i Niggor provode leto radno, ukazuje i to što se Knez upravo vratio sa turneje u Francuskoj, gde je promovisao svoj album Magija Balkana, dok se Niggor priključio glumačkoj ekipi serije Budva na pjenu od mora na snimanju trećeg serijala. Ove sezone ćemo ga gledati u ulozi taksiste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs