Nema stajanja za popularnu pevačicu

Neda Ukraden pravi feštu za 63. rođendan

Nasmejana i vedrog duha, pevačica je dala intervju o svojim planovima za leto
Celebrities 18.07.2013. - 22:12h Autor: Novosti.rs
Foto: Kurir

Pevačica Neda Ukraden ovo leto provodi radno. Osim nastupa u bivšim jugoslovenskim republikama, na kojima uveliko promoviše dve nove pesme, Dobro došli šampioni i Viljamovka, kaže da je održala koncerte za pamećenje i u Rumuniji i Bugarskoj.

 

"Ti nastupi su bili izuzetni, kada vidite da narod koji ne govori vaš jezik zna sve pesme, od najstarijih hitova, do ovih novih, onda je to, zaista, fascinantno" rekla je Neda Ukraden. "U Bugarskoj je, pored hita Zora je, izuzetno popularna pesma Šumi, šumi javore, koju sam snimila davne 1987. godine. To me je baš iznenadilo. Moj klavijaturista nije znao tu pesmu, pa smo skidali melodiju sa Youtube-a kako bismo je uvrstili u repertoar."

 

Neda Ukraden, koja će početkom sledeće godine postati treći put baka, deo leta će provesti u svojoj kući u Lepetanima, gde će 16. avgusta proslaviti 63. rođendan. Društvo na crnogorskom primorju praviće joj ćerka Jelena, unuke Aleksandra i Neda i zet Predrag. Pevačica će, kao i svake godine, i ovog leta na moru ugostiti mnoge kolege sa estrade.

 

"Čim Jelena obavi sve preglede koji se tiču trudnoće, idemo na more" kaže Neda, koja ove godine, posle tri decenije, planira da održi koncert u rodnom Imotskom. "Ostaćemo tamo bar mesec dana, a ja ću po potrebi ići na nastupe. U Lepetanima ću proslaviti rođendan i planiram da napravim pravu feštu. Što se kolega tiče, moja vrata su im uvek otvorena. Mnogi svrati kada ih put nanese i ja im se uvek iskreno obradujem."

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...