Srećni u braku

Džunior Džek totalno lud za Kajom Ostojić: Voleo bih da mi podari sina ili ćerku!

Dugo smo se zabavljali i već skoro godinu dana smo u braku, tako da smo prošli sve faze. Odlično se poznajemo i mogu slobodno da kažem da je ona moja idealna polovina, kaže čuveni di-džej
Šuška se
22:22h Autor:
Džunior Džek totalno lud za Kajom Ostojić: Voleo bih da mi podari sina ili ćerku!
Foto: Kurir Arhiva

Džunior Džek, svetski slavan di-džej, mašta o proširenju porodice sa srpskom pevačicom Katarinom Ostojić. Džek, inače, živi u Briselu s Kajom i njenom ćerkom Nikolinom.

"Uživamo u našoj maloj, tročlanoj porodici i Nikolinu volim kao svoju ćerku. Doduše, ona i jeste moja ćerka. Ipak, lagao bih kada bih rekao da ne bih voleo da mi Kaja uskoro podari još jednog sina ili ćerku. Sve troje bismo to voleli", kaže Džunior Džek i ističe da je Kaja žena njegovog života i da ni sanjao nije da će s njom biti tako srećan.

"Dugo smo se zabavljali i već skoro godinu dana smo u braku, tako da smo prošli sve faze. Odlično se poznajemo i mogu slobodno da kažem da je ona moja idealna polovina", kaže di-džej.

Kaju Ostojić obradovao suprug: Poruka od muža za dobro jutro! (FOTO)

Ni Kaja ne krije da bi i nju prinova usrećila.

"Volela bih da mu rodim sina pošto ćerku već imam, ali se ne opterećujemo time kada će se to desiti. Uživamo u našoj ljubavi i životu uopšte", kaže pevačica koja se prošle godine sa ćerkom Nikolinom i zvanično preselila u Brisel.

"Dobile smo belgijske papire, tako da smo i zvanično stanovnice Brisela. Prezauzeta sam oko ćerke, koja pohađa francusku školu. Svakodnevno sam preokupirana njome budući da želim da joj maksimalno olakšam adaptaciju u novoj sredini", dodaje Kaja.

Ona i njen suprug često putuju i, kako napominje, uživaju u tome. Nažalost, u Srbiju retko dolaze zbog poslovnih obaveza poznatog di-džeja, ali i zbog Nikolinog školovanja.

Kaja Ostojić u Diznilendu: Porodična zabava! (FOTO)

"Uživam u putovanjima sa Džuniorom jer se uvek odlično provedemo. On obožava Veneciju, jer je poreklom Italijan, tako da smo obišli sve veće znamenitosti u Italiji. Posebno me impresionira vožnja venecijanskim kanalima, dok nam gondolijer iznova priča o istoriji grada", kaže Kaja.

Pevačica kaže da joj scena ne nedostaje, već da uživa u kućnim poslovima, kuvanju i majčinstvu: "Živim život iz bajke".

Inače, Kaja iza sebe ima već dva braka.

"Pored sebe imam idealnog muškarca i savršen brak. U mom slučaju je tačna ona - treća sreća", kaže pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs