Napuštaju Srbiju

Mirka i Vujadin se sele u Englesku: Glumica sređuje papire, fudbaler traži kuću!

Vujadin je stigao u Volford i već traži veliku kuću gde će živeti sa Mirkom i decom. Važno mu je da njihov novi dom bude prostran zbog dece, kao i da ima veliko dvorište kako bi oni mogli da se igraju - kaže izvor
Šuška se
10:54h
Mirka i Vujadin se sele u Englesku: Glumica sređuje papire, fudbaler traži kuću!
Foto: Twitter / Vujadin Savic

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević nastaviće život u Engleskom gradu Votford, gde je fudbaler potpisao ugovor sa istoimenim klubom.

Savić je pre dva dana otputovao na ostrvo, dok je glumica sa decom ostala u Beogradu, gde završava pasoš novorođenom Mihajlu i podnosi zahteve za engleske vize.

Zašto se Vujadin Savić vratio u Beograd, saznajte OVDE.

"Vujadin je stigao u Volford i već traži veliku kuću gde će živeti sa Mirkom i decom. Važno mu je da njihov novi dom bude prostran zbog dece, kao i da ima veliko dvorište kako bi oni mogli da se igraju. Sve vreme se dogovara sa Mirkom, koja priprema papire i pakuje kofere kako bi se sa decom što pre preselila tamo" - govori dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, glumica i fudbaler će čim se skuće najstarijeg sina Andreja upisati u obdanište kako bi Mirka mogla da se posveti bebi, ali i ćerki Adrijani. Ono što je interesantno dodati jeste da Vasiljevićeva insistira da decu odgaja sama, bez ičije pomoći, tako da sem kućne pomoćnice Mirka neće pomoćnika.

OVDE pogledajte kako je Vujadin iznenadio Mirku za godišnjicu - Romantičan poklon za petogodišnjicu ljubavi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs