Srećna porodica

Mirka i Vujadin sa decom napustili Srbiju: Pred konačnom odlukom!

Srećna porodica će u Tiaspolju provesti mesec dana zajedno, nakon čega će morati da donesu konačnu odluku gde će nastaviti da žive
Celebrities
07:54h
Mirka i Vujadin sa decom napustili Srbiju: Pred konačnom odlukom!
Foto: Instagram Printscreen / Savicvujadin

Glumica Mirka Vasiljević i Vujadin Savić sa sinovima Mihajlom, Andrejom i ćerkom Andreom napustili su Srbiju i otputovali u Moldaviju, gde fudbaler igra.

Srećna porodica će u Tiaspolju provesti mesec dana, nakon čega će morati da donesu konačnu odluku gde će nastaviti da žive.

"Prvi put odlazimo kod Vujadina, jer do sada zbog obaveza nisam mogla. Ispoštovala sam sve termine sa svojom ekipom kada je pozorište u pitanju i sada, kada se prolepšalo vreme, vidimo da ima manje interesovanja za pozorište. Osim toga, za Vujadina i mene su se stvorile mogućnosti da možemo da otputujemo. Rešili smo da spojimo lepo i korisno, pa sa decom provedemo što više vremena", objasnila je Mirka pre poletanja i dodala će ih uskoro očekuje donošenje odluke o mestu stalnog boravka.

"Prosto, čovek se najlepše oseća kada je porodica na okupu. Tolike godine smo zajedno i uspevamo da funkcionišemo na daljinu. Pristali smo na takve uslove, to možda u nekim slučajevima nije najbolje, ali to je naš način života. Ukoliko dođe do problema, naravno da ćemo naći vremena da se vidimo. Andrej će za godinu dana biti spreman za školu, tada ćemo morati da donesemo najbitniju životnu odluku, da li ćemo ostati u Srbiji ili ćemo biti u inostranstvu sa Vujadinom. Videćemo šta ćemo učiniti, to će biti prekretnica u našem životu", kaže glumica.

Vujadin Savić osramotio Mirku: Prizor koji je nasmejao Instagram (FOTO)

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Oct 3, 2015 at 10:19am PDT

Na pitanje da li njihovoj deci smeta to što Vujadin nije uz njih tokom njihovog odrastanja, glumica kaže:

"Nedostaje deci, naravno da mama nikada ne može da zameni tatu. Trudim se da dam maksimum što se tiče vaspitanja, a i toga da kvalitetno provedu svaki slobodan trenutak. Imamo sreće što postoji Skajp i da tako mogu da se vide", ističe Mirka i dodaje da je najstariji sin počeo da igra fudbal, po ugledu na oca i dedu.

"Andrej trenira fudbal, tako da će verovatno biti radostan što će sa Vujadinom ići na utakmice i treninge", uz osmeh kaže Mirka.

Koliko mu zapravo nedostaje domaća kuhinja, govori i činjenica da će Mirka svom dragom kuvati sve ono što najviše voli.

"Kuvaću Vujadinu ono što uvek pripremam kod kuće u Srbiji. Tamo imaju sve namirnice, samo što oni to ne kombinuju kao mi i ne kuvaju na taj način. Tamo nemam posla ni prijatelja, tako da će mi najveća preokupiranost biti deca i kuća", kaže Mirka.

Nakon 7 meseci braka izgubio pamćenje i postao invalid: Zbog odluke žene svet je zanemeo! (FOTO)

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Jan 15, 2016 at 11:19am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs