Neverovatno

Pazite šta pričate: Bračni par dobio novčanu kaznu jer su hotel nazvali trulim ćumezom!

Prenoćište u hotelu platili su 36 funti, ali su im u roku od dva dana sa kreditne kartice skinuli još 100, pozivajući se na klauzulu o kojoj bračni par ništa nije znao
Vesti
19:02h
Pazite šta pričate: Bračni par dobio novčanu kaznu jer su hotel nazvali trulim ćumezom!
Foto: Thinkstock

Zbog toga što su hotel u kojem su odseli nazvali "prljavim, smrdljivim ćumezom" u komentaru koji su postavili na internetu, dvoje Britanaca moralo je da plati kaznu od 100 funti, prenose danas britanski mediji.

Kritika - "musavi, prljavi, truli, smrdljivi ćumez koji vode marionete", koju su na sajtu za putovanja TripAdvisor ostavili nakon prespavane noći u hotelu "Brodvej" u Blekpulu, na severozapadu Engleske, skupo je koštala Tonija i Džen Dženkinson.

OVDE pogledajte kako izgledaju najlepši hotelski bazeni na svetu - zadovoljstvo za sva čula!

Za noćenje u dvokrevetnoj sobi u ovom hotelu platili su 36 funti, ali im je sa njihove kreditne kartice, dva dana kasnije, skinuto još 100 funti, trošak koji je hotel obrazložio pozivajući se na klauzulu u formularu za rezervacije kojom se gosti upozoravaju da će svaka javno izneta kritika biti penalizovana.

Toni Dženkinson je u izjavi za BBC rekao da njegova žena u trenutku potpisivanja dokumenta nije imala naočare, te da nije videla pomenutu klauzulu.

"Znali smo da je hotel jeftin, ali smo očekivali da bude čist, što nije bio slučaj" - kazala je njegova supruga.

Upoznati sa slučajem i zabrinuti zbog loše reklame grada, zvaničnici Blekpula su tražili od hotela da ukine spornu praksu što je, u međuvremenu, učinjeno.

Kim Kardašijan i Kanje Vest rezervisali vilu za medeni mesec, pa odbili da plate račun!

"Savetujemo uvek ljudima koji dolaze u Blekpul da rezervišu sobu u hotelima koje preporučuje naša turistička agencija", navela je predstavnica gradske vlasti.

Hotel "Brodvej" je odbio da komentariše navode u medijima, a Toni i Džen Dženkinson su zatražili povraćaj novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs