Prebolela Stojketa

Bojana Rajić u vezi sa 10 godina mlađim dečkom!

Bivša supruga proslavljenog golmana i mlađi sin Dragoslava Kosmajca iznenadili su sve prijatelje i porodicu svojom vezom
Šuška se
16:34h Autor:
Bojana Rajić u vezi sa 10 godina mlađim dečkom!
Foto: Kurir

Bojana Rajić, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, krije da je nedavno započela vezu s deset godina mlađim Lazarom Kosmajcem, sinom narko-bosa Dragoslava Kosmajca.

Šta je Vladimir Stojković rekao o braku sa Bojanom Rajić, pročitajte OVDE.

Kako Kurir saznaje, oni su preksinoć viđeni na nastupu Nataše Bekvalac u jednoj novosadskoj diskoteci, gde su sedeli u istom separeu i provodili se do jutra.

"Bojana i Lazar su na početku veze, ali za to zna samo njihovo najbliže okruženje. Mnogi su bili iznenađeni kad su im rekli da su zajedno, jer Bojana je od njega starija čak 10 godina. Upoznali su se sasvim slučajno, preko zajedničkih prijatelja i od tada su u kontaktu" - otkriva izvor i dodaje:

Bojana Rajić prepisala Vladimiru kuću na Dedinju! Detalje pročitajte OVDE.

"Njihov odnos i dalje bi ostao u tajnosti da se pre dve večeri nisu pojavili na javnom mestu i da su svoju strast sakrili od prisutnih. Jedno drugom su stalno šaputali na uvo, čak su se i nekoliko puta poljubili kad su mislili da ih niko ne gleda, ali ipak su otkriveni" - otkriva izvor.

On je takođe rekao i da Rajićeva novog dečka nije upoznala sa sinom Lavom, koga je dobila u braku sa Vladimirom Stojkovićem, koji trenutno živi u Izraelu.

Vladimir Stojković se ponovo ženi?! Detalje saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs