Ipak u vezi

Uzalud poriču ljubav: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger zajedno proslavili njen rođendan! (FOTO)

Iako je pričom o raskidu poznata teniserka pokušala da zavara trag, fudbaler Bajerna, kao što je Kurir najavio, došao je u četvrtak uveče u Beograd da bi s devojkom proslavio njen 27. rođendan
Celebrities
23:26h Autor:
Uzalud poriču ljubav: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger zajedno proslavili njen rođendan! (FOTO)
Foto: Instagram

Dok domaća i svetska javnost bruje o krahu ljubavi između Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, ekskluzivne fotografije koje je napravio paparaco Kurira potvrđuju da su njih dvoje i dalje zajedno.

Iako je pričom o raskidu poznata teniserka pokušala da zavara trag, fudbaler Bajerna došao je u četvrtak uveče u Beograd da bi s devojkom proslavio njen 27. rođendan.

Naša ekipa dočekala je Švajnija u 19.15 na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, gde je sleteo privatnim avionom.

S njim su bili njegov menadžer i još dva prijatelja. Ispred ih je sačekalo obezbeđenje, isto ono koje ih je štitilo i prilikom fudbalerove prethodne posete dragoj u Beogradu 10. oktobra.

Na VIP terminal prvo su stigli Bastijanovi pratioci i osmotrili okruženje. Kad su spazili našeg paparaca, opkolili su sportistu i prekrili ga jaknom kako bi sprečili da ga slikamo. Na nemačkom su sve vreme vikali „Brzo, brzo, brzo,“ „Sad, Basti, sad“, a potom ga je obezbeđenje ubacilo u vozilo koje ga je čekalo na samom izlazu. Kombi sa još jednim automobilom u pratnji zaputio se do Anine zgrade na Novom Beogradu.

OVDE pogleajte Anu Ivanović u ledenom izazovu!

Posle nekog vremena koje su proveli u teniserkinom domu, društvo kome se priključio i Ivanovićkin mlađi brat Miloš otišlo je na večeru u restoran koji se nalazi u sklopu zgrade gde su nastale ekskluzivne fotografije. Deo u kojem su oni sedeli bio je zatvoren za ostale goste, a oko njihovog stola bilo je raspoređeno obezbeđenje. Ana i Bastijan uživali su u svojoj ljubavi ne sluteći da ih naša ekipa prati u stopu.

Njih dvoje su celo veče razmenjivali nežnosti, pa su pali i poljupci. Teniserka je često mirisala cveće koje joj je Švajni poklonio. Kad su završili s večerom, iz restorana su izašli kroz kuhinju, koja ima izlaz do garaže, kako bi pokušali da ostanu neprimetni. Ponovo su otišli u njen stan.

Kako se Ana Ivanović provodila na Majorki, pogledajte OVDE - baš joj je prijalo!

Podsetimo, Švajni je posle SP u Brazilu ostavio dugogodišnju devojku Saru Brander i počeo vezu s Anom, koja je otkrivena tokom njihovog zajedničkog boravka u Njujorku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs