U blagoslovenom stanju

Dve princeze u stomaku: Kejt Midlton nosi bliznakinje?

Vojvotkinja od Kembridža navodno očekuje bliznakinje, vest je koja je uzburkala javnost
Šuška se
07:26h Autor:
Dve princeze u stomaku: Kejt Midlton nosi bliznakinje?
Foto: Reuters

Nakon malo više od godinu dana, vojvotkinja od Kembridža je ponovo u drugom stanju, što je potvrdila je britanska kraljevska porodica 8. septembra.

Međutim, vest koja je još više uzburkala javnost jesu spekulacije da Kejt (32) nosi dvojke, prenosi express.co.uk. Tu informaciju još uvek niko nije potvrdio, ali se mnogi britanski portali pozivaju na dobro obaveštene izvore.

Kejt je, od kada je u drugom stanju, morala da propusti sve javne i društvene događaje, zbog toga što se ne oseća dobro. Ona pati od bolesti stručno zvane Hypermesis gravidarum, koja izaziva teške nelagode kod trudne žene. Ovakvo stanje češće pogađa žene koje nose dvojke, prenosi express.co.uk.

Podsetimo, ponosni otac je zabrinut u vezi sa trudnoćom svoje supruge Kejt Midlton, i tom prilikom se oglasio medijima. Više o tome pročitajte OVDE.

"Presrećni smo zbog prinove, ali pred nama su teški dani jer se Kejt ne oseća najbolje. Ima velike mučnine i trese je groznica", rekao je princ Vilijam.

Kada je reč o imenima, nedavno je kraljevski par odlučio da će ukoliko dobiju devojčicu dati joj ime Elizabeta, i to prema kraljici, odnosno u njenu čast. Razmišljalo se i o Margaret, ali par se ipak odlučio za prvo ime. Druga bi mogla da nosi ime

po princezi Dajani, prinčevoj tragično preminuloj majci, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs