Britanci iščekuju odgovor kraljice

Endi Marej dobija titulu viteza?

Škotski as, koji je juče savladao Novaka Đokovića i tako posle 77 godina vratio titulu Vimbldona u Britaniju, će po svemu sudeći dobiti prestižno odlikovanje
Šuška se
15:00h
Endi Marej dobija titulu viteza?
1 / 6 Foto: Reuters

Britanski mediji, čini se, i dalje ne mogu da poveruju da je Endi Marej (Andy Murrey) osvojio tutulu Vimbldona, prvu nakon uspeha Freda Perija (Fred Perry), pre 77 godina. Proglašen je novim Dejvidom Bekamom (David Beckham), a njegova lepša polovina, Kim Sirs (Kim Sears) je nova it devojka modne industrije. Ono što se, ipak, najviše čeka je kraljevska titula viteza, najviše odlikovanje u Velikoj Britaniji, koje se daje pojedincima, koji su doprineli popularnosti Ujedinjenog Kraljevstva.

Iz Bakingemske palate javljaju da je kraljica čestitala Mareju, kao i da je 2. reket sveta već u razmatranju za prestižnu titulu. Ali, Marejevoj radosti tu nije kraj. Predviđa se da će tokom narednih 5 godina zaraditi oko 100 miliona funti, što će ga staviti na drugo mesto najbogatijih sportista sa Ostrva. Na prvom mestu je Bekam, sa 165 miliona funti, zarađenih tokom uspešne fudbalske karijere, ali i od saradnji sa brendovima Armani, H&M, Adidas, kao i linijama veša i parfema.

Marejevu pobedu nad Novakom Đokovićem su pratili Džerard Batler (Gerard Butler), Viktorija Bekam (Victoria Beckham) u crnoj čipkanoj haljini, Vejn Runi (Wayne Rooney) sa suprugom, premijer Kameron (David Cameron), članovi benda The Rolling Stones, Ana Vintur (Anna Wintour), predsednik Tomislav Nikolić, Pipa Midlton (Pippa Middleton), i mnogi drugi. Ne zaboravite da zavirite u našu galeriju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs