Stejsi Kibler ipak neće postati gospođa Kluni

Džordž Kluni je ponovo slobodan

Dvogodišnja romansa sa američkom lepoticom je završena, te ostaje pitanje koja sledeća dama će završiti u naručju fatalnog glumca
Šuška se
22:06h
Džordž Kluni je ponovo slobodan

Nakon 2 godine zabavljanja, svetski poznat srcolomac se rastao od Stejsi Kibler (Stacy Keibler). Džordž Kluni (George Clooney) je navodno taj koji je prekunuo romansu, a kako kažu oni koji ga poznaju, čim mu se neka žena previše približi, on jednostavno pobegne.

Stejsi je široj javnosti postala poznata nakon što je započela vezu sa Klunijem, ali je i pre njega bila uspešna manekenka, glumica i profesionalni rvač. 33-godišnja Amerikanka je redovno svrstavana među najseksepilnije žene sveta. Ipak, kako bliski izvori navode, par je protekla 3 meseca proveo odvojeno, a kada se na proslavi Dana nezavisnoti Kluni pojavio solo, bilo je jasno da je ovoj ljubavnoj priči kraj.

Kluni je do sada bio povezivanim sa mnogim poznatim ženama, poput pevačice Pink, glumica Džulije Roberts (Julia Roberts) i Lusi Lu (Lucy Liu), ali su mu manekenke ipak specijalnost. Pre Stejsi se 2 godine zabavljao sa Elizabetom Kanalis (Elisabetta Canalis), dok su veze sa Sarom Larson (Sarah Larson) i Monikom Jakšić trajale nešto kraće.

Sedokosi zavodnik je jednom bio u braku i to sa koleginicom, Talijom Balsam (Talia Balsam). Brak je trajao 4 godine, od 1989. do 1993. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs