Tenis kao sudbina

Kim Sirs: analiziramo stil prve dame Vimbldona

Predstavljamo vam stil dugogodišnje devojke Endija Mareja, Kim Sirs, nove modne senzacije
Star look
10:40h
Kim Sirs: analiziramo stil prve dame Vimbldona
Foto: Zimbio
1 / 12 Foto: Zimbio

Ćerka Najdžela Sirsa (Nigel Sears), britanskog trenera tenisa, verovatno nije ni maštala da će njena prva ljubav, Endi Marej (Andy Murray), postati šampion Vimbldona, a ona miljenica nacije i fanova tenisa. Endi i Kim su se upoznali kada su imali 17 godina, a kako potiče iz teniske porodice, lako se uklopila u njegov raspored i uspela da isprati sve važne mečeve, paralaleno sa studijama na Univerzitetu u Saseksu.

Poput Jelene Ristić, devojke teniskog reketa broj jedan, Novaka Đokovića, ni Kim Sirs (Kim Sears) nije preterano eksponirana u javnosti. Osim dobrotvornih večeri i modnih revija kuće Burberry, na kojima je redovan gost, Endi i Sirsova žive poput svakog običnog zaljubljenog para. Ipak, preko noći, tačnije u nedelju 7. jula 2013. godine, Kim je postala devojka za kojom je svet izgubio glavu.

Kada se pojavila u čipkanoj haljini sa potpisom Viktorije Bekam (Victoria Beckham), bilo je jasno da Kim ne planira da napusti Vimbldon pognute glave. Sa Mulberry torbom u ruci i širokim osmehom, čitav meč je ispratila živo, na njenom licu se moglo pročitati sve što se dešava na terenu, a nakon velike Marejeve pobede, Britanija je dobila novu modnu ikonu.

Stil mlade Sirsove je obično ležeran, sa puno printova i boja. Ne nosi puno šminke, ali se ne odvaja od naočari za sunce, narukvica i velikih torbi poznatih dizajnera. Njen zaštitni znak je tamno plava, duga i negovana kosa, a engleski mediji su izrazili oduševljeni zbog njene uvek lepršave kose pune volumena, koja nikada nije slepljena ili potpuno ispeglana. Zbog svega navedenog Kim je ove godine ponela titulu žene sa najboljom frizurom na prestižnom teniskom takmičenju.

Kako je rasla tenzija i želja Britanaca da konačno dođu do trofeja Vimbldona, prvi put nakon 77 godina, tako se menjao i stil Kim Sirs. Ležerne majice, velike ešarpe i farmerke ili šortseve su zamenile haljine strožih krojeva. Prošetala je modele mnogih brendova, od Zare do Temperley London-a, ali je mint haljina sa finalnog meča već je postala njen najveći modni hit. Sirsova je uspela da zaseni i Pipu Midlton (Pippa Middleton), od koje se očekivalo da bude zvezda kraljevske lože. Skromnija, daleko simpatičnija i prizemnija, Kim je postala najvoljenija dama Ostrva, godinama dajući motivaciju i podršku najvećem britanskom teniskom heroju, još od Freda Perija (Fred Perry).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs