Prelepa

Ana Ivanović na naslovnici stranog časopisa: Gracioznost i čista elegancija! (FOTO)

Njujorkški magazin izabrao je baš našu Anu da svojom gracioznošću krasi njihovu naslovnicu, a sama ideja magazina jeste da je lepota određena vama samima i nudi teme od lepote, mode, zdravlja, umentnosti, kuhinje do poznatih ličnosti i zabave
Šuška se
11:42h
Ana Ivanović na naslovnici stranog časopisa: Gracioznost i čista elegancija! (FOTO)
Foto: Instagram

Septembarsko izdanje časopisa "Bella" verovatno će nestati sa štandova, pošto će se na njegovoj naslovnici naći Ana Ivanović, uz poruku: „Gem, set i meč“.

Kako je Ana Ivanović uživala na Majorki, pogledajte OVDE.

Srpska teniserka pokazala je zašto niko ne može da odoli njenoj lepoti i šarmu, jer u beloj, elegantnoj odeći odiše gracioznošću. Ana je odmah na Instagramu podelila sa svojim obožavaocima fotografiju naslovnice.

Za prelepe fotografije zaslužan je Džon Ruso, koji je Anu već slikao prošle godine za časopis "Eskvajer", a ni on nje odoleo, a da ih ne objavi na popularnoj društvenoj mreži.

OVDE pogledajte kako izgleda trening Ane Ivanović.

Ovaj njujorkški magazin izabrao je baš našu Anu da svojom gracioznošću krasi njihovu naslovnicu, a sama ideja magazina jeste da je lepota određena vama samima i nudi teme od lepote, mode, zdravlja, umentnosti, kuhinje do poznatih ličnosti i zabave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs