Deca glume, mama peva

Ražnatovići na filmskom platnu: Ceca, Veljko i Anastasija u filmu Zona Zamfirova 2!

Ceca će otpevati naslovnu numeru za drugi deo popularne Zone, dok će njena deca imati epizodne uloge
Šuška se
09:20h Autor:
Ražnatovići na filmskom platnu: Ceca, Veljko i Anastasija u filmu Zona Zamfirova 2!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Uskoro počinje snimanje filma „Zona Zamfirova 2“ na Vlasini, a glavni adut nastavka biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceca će otpevati naslovnu numeru u ostvarenju Juga Radivojevića, dok bi njena deca, Veljko i Anastasija, trebalo da zaigraju epizodne uloge.

Šta Ceca misli o našim muškarcima saznajte OVDE.

Od glumačkih zvezda iz prvog dela sigurno nećemo gledati Vojina Ćetkovića, Dragana Nikolića, Milenu Dravić, Slobodu Mićalović, Nebojšu Ilića, već će uloge Maneta, Manulaća i Vaske zaigrati neki mladi umetnici.

Producenti još pregovaraju sa Katarinom Radivojević, koja je igrala lepu Zone.

- Ceca i Jug Radivojević su dugogodišnji prijatelji, tako da nije iznenađenje što će raditi na novom projektu. Želja produkcije i reditelja je da popularna pevačica svojim glasom oboji pesmu koja će pratiti promociju i provlačiti se kroz ceo film.

Kako se Ceca provodila u Parizu, pogledajte OVDE.

Ona je već imala iskustva na velikom platnu jer je otpevala numere u ostvarenju „Nečista krv“, gde je zablistala kao Koštana - kaže izvor i dodaje:

- Radivojević želi da u „Zoni 2“ angažuje za epizodne uloge i njenu decu Veljka i Anastasiju. Ceca je već izjavljivala da bi njen sin želeo da upiše glumu, tako da bi mu ovaj angažman pomogao da vidi kako funkcioniše filmski biznis u Srbiji i posao glumca. Anastasija će odigrati manju ulogu i otpevati neke muzičke deonice - zaključuje sagovornik.

Koliko Ceci nedostaje Željko i šta misli o tome, saznajte OVDE.

Kako bismo proverili ova saznanja, kontaktirali smo reditelja Juga Radivojevića.

- Kompletna glumačka ekipa biće poznata 12. jula, kada na Vlasini počinje snimanje filma. Ko će igrati Zonu i ostale uloge, otkrićemo za nekoliko dana - kaže Radivojević.

Film „Zona Zamfirova“ snimljen je pre 12 godina u režiji Zdravka Šotre, a u našim bioskopima ga je videlo 1.200.000 ljudi. Nastavak će biti ekranizovan po romanu „Zona, šta je bilo posle“, koji je objavila Dušica Milanović Marika pod pseudonimom Stevana Sremac.

Cecin komentar na Rijanu možete pročitati OVDE.

U filmu i seriji od 12 epizoda pojaviće se u ulozi Milan Lane Gutović, Milena Vasić, Igor Đorđević, Radmila Živković i drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs