Prestigla Anđelinu, Sandru Bulok i Skarlet Johanson

Dženifer Lorens na vrhu Forbsove liste Najmoćnijih glumica!

Kombinacija akcione heroine i Oskarom nagrađivane glumice, dovela je Dženifer Lorens na vrh Forbsove liste najmoćnijih glumica Holivuda.
Vip priča 30.06.2014. - 18:11h Autor: Stil
Foto: AP

Akcioni heroji ne moraju uvek da budu muškarci. To je pokazala američka glumica Dženifer Lorens ulogom u filmu The Hunger Games. U ulozi Ketnis Everdin, Lorensova se bori protiv tiranske vlasti.

 

Osim u pomenutom, američka glumica bila je glavna junakinja u brojnim akcionim scenama, kao recimo u filmu X-Men: Days of Future Past.

 

OVDE pogledajte koja haljina Dženifer Lorens je bila modni promašaj.

 

Sa samo 23 godine, Lorensova je bila tri puta nominovana za Oskara. Osvojila je nagradu Najbolje glumce 2013. godine filmom Silver Linings Playbook.

 

Holivudske dame imaju skup ukus, a kako izgledaju najskupocenije haljine koje su glumice prošetale, pogledajte OVDE.

 

Kombinacija akcione heroine i Oskarom nagrađivane glumice, dovela je Dženifer Lorens na vrh Forbsove liste najmoćnijih glumica Holivuda. Zaradila je oko 34 miliona dolara u periodu od juna 2013. i juna 2014. godine.

 

Osim toga, Lorensova se nalazi na Forbsovoj listi Top 100 najuticajnijih poznatih ličnosti u svetu mode, filma, muzike, TV, sporta i knjiga.

 

Sandra Bulok

se našla na drugom mestu liste Najmoćnijih glumica, a na 34. na listi Top 100. Anđelina Džoli zauzela treće mesto, dok je Skarlet Johanson pripalo zavidno četvrto mesto na listi Najmoćnijih glumica Holivuda.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...