Poklon kakav se retko dobija

Kakvo bogatstvo: Princ Hari od majke Dajane nasleđuje 12,5 miliona evra!

Kada 15. septembra ove godine proslavi svoj 30. rođendan, Hari će i zvanično naslediti svojih 10 miliona funti (12,5 miliona evra) koja mu je ostavila njegova majka, princeza Dajana
Celebrities
11:04h Autor:
Kakvo bogatstvo: Princ Hari od majke Dajane nasleđuje 12,5 miliona evra!
Foto: AP

Princ Hari će 15. septembra ove godine proslaviti svoj 30. rođendan kada će i zvanično naslediti svojih 10 miliona funti (12,5 miliona evra) koja mu je ostavila njegova majka, princeza Dajana, koja je poginula 1997. kada je Hari imao samo 12 godina.

Od te sume, mlađi sin princa Čarlsa, moraće da na ime poreza isplati 40 odsto, tj. nešto manje u slučaju da odluči da deo novca uplati u dobrotvorne svrhe.

Inače, Hari je poznat po tome da voli žensku pažnju, ali malo pripadnica lepšeg pola bi se usudilo da ga zamole za ples.

Tokom svog boravka u Južnoj Americi Hari je dobio zanimljivu bračnu ponudu od jedne Midlton devojke. Više o tome saznajte OVDE.

Međutim, on se nije ustezao da pokaže sve svoje plesačko umeće tokom boravka u jednom dnevnom boravku u Santjagu, koje brine o deci sa mentalnim i fizičkim invaliditetom. Po svemu sudeći, raspoloženi mladi princ se dobro provodio sa štićenicima ovog centra.

A nakon 15-časovnog leta, uprkos umoru, Hari se družio sa bolesnima u Brazilu. Kako je to proteklo, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Princ Hari