ODLUČILI

PORODICA HAČINS TUŽI ALEKA BOLDVINA ZA UBISTVO GALINE: Par minuta posle, glumac je objavio OVO! (FOTO)

Prošlog oktobra svi smo ostali šokirani vešću da je glumac Alek Boldvin ubio direktorku fotografije tokom snimanja filma Rast

Šuška se
Autor:
PORODICA HAČINS TUŽI ALEKA BOLDVINA ZA UBISTVO GALINE: Par minuta posle, glumac je objavio OVO! (FOTO)
Foto: Profimedia

Porodica direktorke fotografije Galine Hačins, koja je poginula na snimanju filma "Rast" 2021. godine, podnela je u utorak tužbu za ubistvo protiv američkog glumca Aleka Boldvina, a povodom ovih informacija oglasio se i sam glumac.

Alek Boldvin je prošlog oktobra na setu filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Galinu Hačins, nakon što je pucao iz pištolja u kom su se nalazili pravi meci, a tom prilikom ranio i Džoela Souzu. Rasplet se i dalje čeka, a sada je odjeknula vest da je porodica nastradale Galine rešila da tuži Boldvina.

Povodom ovih informacija, Alek Boldvin je, u utorak popodne na Instagramu postavio video znaka na kome je pisalo: "Sve će da bude u redu", samo nekoliko sati nakon što ga je porodica tragično nastradale Galine tužila zbog nepravedne smrti.

Njeni advokati su rekonstruisali trenutak kada je on slučajno pucao i ubio je iz pištolja na snimanju u Novom Meksiku prošlog oktobra.

Desetominutni video pokazao je 3D animiranu rekreaciju pucnjave tokom probe u crkvi, prikazan je kompjuterski generisani avatar koji predstavlja Boldvina kako prihvata pištolj i usmerava ga u njenom pravcu i puca.

Animacija pokazuje da je metak u komori bio pravi, a ne "ćorak" sa izbušenom rupom. Pogodio je Hačinsovu, koja se hvata za grudi i kolabira na snimku.

Podsetimo, Galina je pogođena prilikom vežbanja scene pucnjave u crkvi. Plan je bio da se urade probni snimci kako bi ekipa filma znala iz kog će ugla scena biti snimljena.

"Dobro, znači izvući ću pištolj i pucati - rekao je, kako kažu članovi ekipe, Alek Boldvin. Držao je revolver Colt 45, a verovao je da su u njemu ćorci, kako je oružarka i potvrdila.

Nakon tih reči, prolomio se pucanj. Na užas svih, u revolveru nisu bili ćorci već pravi metak koji je ubio Galinu i ranio režisera Džoela Suzu. Kako svedoče članovi ekipe, iz ramena Galine Hačins krenula je krv, a ona je pala unazad, direktno na električara i režisera. Džoel se u tom trenutku zgrčio na podu, držeći se za rame.

Alek Boldvin gledao je užasnut u scenu i neprekidno vikao: "Šta se dođavola desilo?!".

Inače, nedavno se oglasio i Galinin otac Anatolij koji je rekao da ne razume Boldvinovu tvrdnju da je ubio njegovu ćerku "bez povlačenja okidača". Iako je u početku odbio da osudi Boldvina, sada insistira na tome da mora da preuzme deo krivice za smrt njegove ćerke.

"Postoji mnogo ljudi koji su krivi, ali gospodin Boldvin je bio osoba koja je držala oružje, da nije on pucao, ona ne bi umrla", rekao je Paniš.

Još najmanje tri tužbe su podnete zbog pucnjave, ali ovo je prva koja je direktno povezana sa jednom od dve ubijene osobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs