Zaljubljeni glumci

Dragan Mićanović ima novu devojku: Aleksandra Janković je njegova nova ljubav!(FOTO)

Gradom već kruže priče da su zajedno. I na javnim mestima, kad izađu zajedno, iako se stidljivo drže za ruke, ponašaju se kao da su drugari
Šuška se 26.05.2014. - 11:57h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Dragan Mićanović, nakon razvoda od supruge Ane Sofrenović, kako se sve češće može čuti, ima novu devojku.

 

Glumac je, tvrde izvori bliski pozorišnim krugovima, već nekoliko meseci u vezi s koleginicom Aleksandrom Janković.

 

Par je prvi put izašao u javnost u martu, na premijeri drame „Mali mi je ovaj grob“, ali su tada glumili prijatelje. Oni su u pozorište došli držeći se za ruku, ali su se razdvojili čim su spazili fotografe. Tada niko nije ni pomislio da su zajedno, ali njihova veza, kako se sada priča, više nije tajna. Po pozorišnim kuloarima uveliko se priča o ovoj ljubavi.

 

- Aleksandra i Dragan se znaju još iz studentskih dana. Njihovo prijateljstvo je tek pre nešto više od pola godine preraslo u nešto više. Gradom već kruže priče da su zajedno. I na javnim mestima, kad izađu zajedno, iako se stidljivo drže za ruke, ponašaju se kao da su drugari. Nema poljubaca niti bilo čega što bi ukazivalo na vezu, ali ljudi koji ih dobro poznaju znaju da su baš bliski - kaže izvor Kurira.

 

Dragan Mićanović se pre tri godine razveo od supruge Ane Sofrenović, a i Aleksandra iza sebe ima brak s vaterpolo trenerom Draganom Andrićem.

 

Više na ovu temu pročitajte na portalu kurir-info.rs

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...