Svadba

Marija Karan se udala u crkvi Ružici: Sudbonosno Da rekla Džoelu Lubinu! (FOTO)

Glumica se udala za holivudskog producenta pred oko 150 zvanica
Celebrities 26.05.2014. - 11:48h Autor: Kurir
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Marija Karan se udala u crkvi Ružici na Kalemegdanu za svog izabranika Džoela Lubina. Srpska glumica, koja već godinama živi u Americi s cenjenim holivudskim producentom, okupila je svatove oko 17 sati u obližnjem elitnom restoranu, gde su posle crkvenog venčanja nastavili sa slavljem.

 

Venčanje je obavljeno u krugu porodice, kumova i prijatelja, kojih je u restoranu na Kalemegdanu bilo 150, a crkveni obred služilo je pet sveštenika, u pratnji duhovnog hora. S obzirom na to da je mladoženja Amerikanac, on je, prema rečima sveštenika, mogao da pristupi oltaru u pravoslavnom hramu samo ukoliko je kršten u nekoj hrišćanskoj crkvi.

 

U ekskluzivnom hotelu u centru grada u kojem je glumica odsela sa zvanicama iz Holivuda, među kojima je bio i Rejf Fajns, slavlje je počelo njenom devojačkom večeri noć pre venčanja i trajalo tri dana, pošto su dan posle svadbe glumica i njen muž organizovali i gala večeru za svoje goste.

 

Iako je prvobitno to bilo zamišljeno drugačije i s mnogo većim brojem gostiju, zbog situacije u zemlji Karanova je sve morala da odloži i pronađe drugačije rešenje. Tako se velika svadba svela na intimnije slavlje sa znatno manjim brojem zvanica, ali i u skromnijoj varijanti ipak se razvuklo kao Ivkova slava.

 

Što se tiče ostalog, nije se štedelo, pa je mlada samo za venčanicu, bidermajer i cvetne aranžmane iskeširala čak 50.000 evra!

 

Iako su se Marija i Džoel trudili da višegodišnju romansu krunišu brakom u tajnosti, ipak nisu mogli da izbegnu medijsku pompu, koja je krenula još u aprilu, čim je veridba objavljena.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...