Svadba

Udaje se Branka Nevestić za srpskog milionera Branislava Grujića: Svadba u Veneciji!

Branka je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu
Celebrities
15:40h
Udaje se Branka Nevestić za srpskog milionera Branislava Grujića: Svadba u Veneciji!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Poznato TV lice Branka Nevistić (44) udaće se sledećeg ponedeljka za biznismena Branislava Grujića (51), a svadbena ceremonija biće upriličena u Veneciji! Naime, prema rečima našeg sagovornika, par koji je svoju vezu započeo 2010. godine odlučio je da sudbonosno „Da” izgovori pred tridesetak zvanica koje će doputovati u Italiju, gde će provesti tri dana.

Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Branislav su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo.

Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na venčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom.

- Venčanica će biti svedena, bež, više kao haljina, budući da Branka ima 44 godine. Trošak putovanja i smeštaj gostiju snose mladenci, a potrudiće se da svi maksimalno uživaju u slavlju i osećaju se prijatno. Njih dvoje će se posle venčanja zadržati još nekoliko dana u Veneciji, posle čega će otputovati na medeni mesec - izjavio je dobro obavešten izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs