VIDEO

MISLILI SU DA JE SREĆNICA ŠTO SE UDALA ZA DŽASTINA BIBERA: Jezivi snimci prikazuju kako se pevač ponaša prema supruzi!

Mlada, lepa, bogata Hejli prošterala se Njujorkom, a zatim Los Anđelesom. Iako je imala sve razloge da bude srećna, izraz njenog lica je sve samo ne srećan. Pitali smo se zato je Hejli Biber toliko nesrećna, a onda je izašao ovaj snimak

Šuška se
14:59h Autor:
MISLILI SU DA JE SREĆNICA ŠTO SE UDALA ZA DŽASTINA BIBERA: Jezivi snimci prikazuju kako se pevač ponaša prema supruzi!
Foto: Profimedia

Kada su se iznenada venčali, Hejli Boldvin i Džastin Biber, 2018. godine - svi su pričali o njima. Iako je pre Hejli, godinama bio u vezi sa Selenom Gomez, svi su pomislili da je razlog zašto se naglo oženio u stvari velika ljubav prema Hejli, ali izgleda da ljubav sa tim nema ništa.

Biberovi obožavaoci bili su i Selenini. Svi su se nadali srećnom kraju. A kada se Džastin oženio sa Hejli, a Selena zbog stresa dobila lom živaca, svi su okrivili Hejli.

Manekenka nije odgovarala na ove prozivke, ćutala je sve ove godine, a mi smo opet pomislili: on joj sve to nadomešćuje ljubavlju.

Ali, još jednom, izgleda da ljubav nkakve veze nema s time. Naime, nedavno se pojavio video snimak, na kojem je "skup" svih loših ponašanja Džastina Bibera prema njegovoj supruzi i to u javnosti.

Ovaj snimak potvrđuje da Džastin uopšte ne mari za suprugu,a da stvar bude gora, on je čak i udara i to pred očima javnosti!

Snimak prikazuje Džastina koji izlazeći iz automobila naglo zatvara vrata iako iza njega ide Hejli. Potom je na snimku prikazano i kao je ostavlja na milost i nemilost paparacima, dok on uspešno beži na skejtu. A na jednom snimku se jasno vidi kako je udara, tako da su joj naočare odletele u stranu.

A da li ste zaboravili njegovu izjavu upućenu suprugi: "Da nisi tako zgodna, odavno bih te ostavio!"?

Izgleda da se Selena ipak spasla - Hejli nije srećnica - baš suprotno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs