pogledajte

Selena Gomez više ne skriva ožiljak od operacije koja joj je spasila život: Ona mi je dala najveći poklon! (FOTO)

Američka glumica i pevačica Selena Gomez (28) na Instagramu je objavila fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu i pokazala ožiljak od operacije transplantacije bubrega.

Vip priča
Autor:
Selena Gomez više ne skriva ožiljak od operacije koja joj je spasila život: Ona mi je dala najveći poklon! (FOTO)
Selena Gomez, Foto: Profimedia

Selena Gomez je operisana, navodi Dejli mejl, 2017. godine u sklopu procesa lečenja autoimune bolesti lupus, a bubreg joj je poklonila bliska prijateljica Francija Raisa. Fotografija Selene Gomez u nebeskoplavom kupaćem kostimu nastala je u dvorištu njene kuće, a glumica je tom prilikom sa svojima pratiocima podelila razmišljanje o samopouzdanju. "Sećam se da mi je bilo veoma teško da pokažem svoj ožiljak koji je nastao nakon transplantacije bubrega. Nisam htela da se vidi na fotografijama pa sam nosila stvari koje bi ga pokrivale. Sada sam, više nego ikad, samopouzdana do te mere da sam na njega ponosna. Ponosna sam na sebe i sve što sam prošla", napisala je.

Kupaći kostim koji nosi na fotografiji Selena Gomez je dizajnirala u saradnji s modnom markom La 'Marijet (La Mariette), a košta 120 američkih dolara. Fotografija je za manje od dana sakupila više od 11 miliona lajkova. Selena Gomez je u razgovoru za Bilbord 2015. godine potvrdila da boluje od lupusa. Otkrila je da je bila na hemioterapiji kako bi pokušala da se izleči. Nakon toga je završila u rehabilitacionoj klinici Medou u američkoj saveznoj državi Arizoni. Nakon transplantacije bubrega, koji joj je dala prijateljica, na Instagramu je napisala da nema reči kojima bi mogla da joj se zahvali. "Dala mi je najveći poklon kada mi je donirala svoj bubreg. Neverovatno sam blagoslovena. Mnogo te volim, sestro", napisala je tada Selena Gomez.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Selena Gomez