oružje u njenim rukama

Tajni plan Megan Markl da zavlada kraljevstvom: Ovako bi dobila moć kakav je oduvek želela!

Osveta palate u režiji vojvotkinje od Saseksa

Šuška se
Autor:
Tajni plan Megan Markl da zavlada kraljevstvom: Ovako bi dobila moć kakav je oduvek želela!
Foto: Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što je potvrđeno da je planirano ponovno gledanje Megzita, princa Harija i Megan Markl otkazano u martu, navodno se sprema novi haos iza zidina Bakingemske palate.

Naime, kako tvrdi neimenovani izvor blizak kraljevskoj porodici,kraljica Elizabeta II navodno priprema privatni krizni sastanak sa starijim članovima porodice. A sve to nakon što je saznala da vojvotkinja od Saseksa ima tajni plan protiv palate.

Uprkos tome što su se početkom prošle započeli samostalni život u Kanadi, izvor veruje da Megan igra dvostruku igru.

'Svesna je da je njihov sin Arči sedmi u redu za tron dok druga deca s Kembridža ne dobiju svoju porodicu. Prijateljima se, prilično morbidno, poverila da se 'svašta može dogoditi, tako da je najbolje biti spreman'', navodi neimenovani izvor.

Evo kako je prva dama izgledala u mladosti: U 24. godini, izgubila glavu za 9 godina starijim čovekom! (FOTO)

Megan Markl
foto: Profimedia

Čak i kraljevski biograf Robert Lejsi, u svojoj najnovijoj knjiz" Bitka braće" piše 'Ko zna šta se može dogoditi u doba terorizma, napada i globalne pandemije… šesti i sedmi mogu se unaprediti u trećeg i četvrtog, ili čak i bliže', pritom misleći na kraljevsku krunu.

Neimenovani izvor za New Idea je izjavio kako će se 39-godišnja Megan Markl dati sve od sebe da jednogodišnji Arči bude spreman za ulogu kralja. 'Da se dogodi nezamislivo i da se Arči vrati u Englesku i ispuni ono što se trenutno ne očekuje od njega, Megan bi bila oduševljena. Dobila bi moć koju je uvek želela, bila bi mama kralja i to bi joj dalo status kakav nikada ne bi mogla postići samo kao Harijeva supruga. Megan će se pobrinuti da njihov naslednik nauči sve lekcije iz kraljevskog bontona u slučaju da odluči da se vrati', objasnio je.

Maleni Arči već ima oko sebe tim stručnjaka za ponašanje dece, od radnih terapeuta preko fizioterapeuta, pa čak i logopeda, koji mu pomažu da bude natprosečan među decom svog uzrasta. Sada je otkriveno i da mu čitaju i englesku literaturu.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Navodno Megan čak traži od Harija da on većinom čita svom sinu.

'Ona voli engleski naglasak i želi da ga Arči nauči. Kad malo poraste, Hari će ga edukovati o britanskim kraljevima i kraljicama iz prošlosti, kraljevskim protokolima i tradiciji. Megan zapravo ne želi da snobovi u palati gledaju Arčija s visine ako se vrati s jakim američkim naglaskom', dodao je izvor.

Kraljevski autor Fil Dampier dodaje da je kraljica zgrožena Meganinim ponašanjem, pogotovo jer su ona i Hari okrenuli leđa monarhiji zbog holivudske slave i života u Americi.

Uprkos glasinama da je odlaganje pregleda Megziita bila srdačna odluka između Saseksa i kraljevske porodice, to verovatno nije istina, govori neimenovani izvor.

'Villijam ih ne može videti, pogotovo Megan. Ali kao majka sina kraljevske krvi, ona jednostavno neće biti odbačena', poručio je.

Memoari polusestre Megan Markl otkrivaju sve tajne: Svet na nogama, vojvotkinja od Saseksa kipi od besa!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs