2020. godina ostavila danak

Da li će se ostvariti proročanstvo princeze Dajane: Princ Čarls i Kamila Parker odustaju od krune?

Ako se princ Čarls povuče i dozvoli princu Vilijamu da postane kralj, radiće ono čemu se njegova supruga Kamila sve vreme i nadala

Šuška se
Autor:
Da li će se ostvariti proročanstvo princeze Dajane: Princ Čarls i Kamila Parker odustaju od krune?
Foto: Profimedia

Britanski princ Čarls (72) i njegova supruga Kamila Parker (73) ne samo da teško podneli povlačenje sa kraljevskih dužnosti princa Harija i Megan Markl i tokom 2020. godine, već su se u svom domu suočili sa korona virusom.

Naime, nekoliko meseci nakon selidbe vojvode i vojvotkinje od Saseksa u Kanadu, princ Čarls je bio zaražen korona virusom. Ali, ni nakon njegovog oporavka nije bio kraj problemima.

Naslednik krune suočio se s verovatno sa najvećom krizom u njegovom 15-godišnjem braku sa Kamilom. Naime, četvrta sezona serije "Kruna" otvorila je stare rane, a njihova popularnost je naglo pala. Sada se čak šuška kako bi mogli da odustanu od krunisanja.

Kamila Parker, Princ Čarls
foto: Profimedia

Hroničari koji prate zbivanja na kraljevskom dvoru tvrde kako bi 72-godišnji princ možda više voleo da princ Vilijam zauzme njegovo mesto u redu naseđivanja krune.

Naime, u intervjuu koji je pokoj na princeza Dajana dala 1995. godine, na novinarsko pitanje o tome da li se nada da će princ Vilijam naslediti kraljicu, a ne Čarls, jasno je odgovorila da bi to želela.

"Da. Moja želja je da moj suprug pronađe duševni mir, a onda iz njega crpi snagu za dalje', izjavila je Dajana.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Izgleda kako bi i vojvotkinja od Kornvola mogla da podrži takvu odluku i povlačenje iz javnog života, jer želi da živi skroman život, daleko od medijske pompe kroz koju je njen suprug odrastao.

Osim toga, Kamila navodno nema nikakvih kraljevskih ambicija.

Životna priča najseksepilnije glumice u istoriji Holivuda: 2 braka, troje dece i kraj najstrastvenije ljubavi!

Princ Vilijam
foto: Reuters / Hannah Mckay

"Ona uopšte nema ambicije za sebe. Ne interesuje je da bude javna ličnost. Samo želi da učini sve što može za ljude do kojih joj je stalo", ispričao je kraljevski biograf Peni Džunior.

Kamili je navodno preseo i način na koji je njen lik prikazan u seriji "Kruna", a predstavljena je kao Čarlsova ljubavnica tokom njegova nesrećnog braka s princezom Dajanom, nanevši nikad prežaljenoj princezi veliku tugu.

Fanovi pokojne princeze preplavili su Tviter nalog princa Čarlsa i Kamile kritikama zbog njihove afere, čime su probudili stare rane.

Takođe, serija je prikazala princa Čarlsa kao ljubomornu osobu na Dajaninu popularnost, kao da nije želeo da rešava bračne probleme.

Zbog svega navedenog, popularnost u Velikoj Britaniji im je znatno pala, piše New Idea.

Prema anketi YouGov, Čarls je pretrpeo pad popularnosti od sedam bodova u odnosu na isti period prošle godine, što je veoma mnogo ako se uzme u obzir da bi po redosledu upravo on trebalo da bude novi naslednik kraljevske krune.

Ona je najnesrećnija princeza u Evropi: Otkrivena tajna frizure kneginje Šarlin! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs