PREVARA ILI NE?

Da li se istorija ponavlja: Princ Vilijam je prevario Kejt sa svojom bliskom prijateljicom?(FOTO)

Šta je prava istina o navodnoj aferi prestolonaslednika britanskog trona...

Šuška se 12.01.2021. - 19:07h Autor: Stil/Story.hr
Foto: Profimedia

Pre je bilo 'normalno' da članovi kraljevske porodice koji su u braku, pogotovo muški, imaju sa strane ljubavnicu ili čak više njih. No, vremena su se promenila i danas se bračna prevara u porodici 'plave krvi' u javnosti doživljava kao skandal. Jedan od najvećih skandala izazvala je vest koju su u prvoj polovini prošle godine objavili britanski mediji, kad su tvrdili da je princ Vilijam(38) prevario suprugu Kejt Midlton sa njegovom dugogodišnjom prijateljicom, markizom od Kolmondelia, 36-godišnjom bivšom manekenkom Rouz Hanburi. Kraljevski ekspert Anđela Molard u podkastu magazina New Idea otkrila je ima li bar malo istine u toj priči.

 

"Pojavila su se razna nagađanja kako se Vilijam zbližio s Rouz malo previše i kako joj je Kejt zbog toga naredila da se skloni iz njihovih života', započela je Molard svoju analizu. 'Možemo li u to verovati? Meni se čini da su njih dvoje bili samo dobri prijatelji i super su se slagali. Mislim da Vilijam nije osoba koja bi svoj brak ili monarhiju dovela u opasnost", dodala je.

Anđela smatra kako su se Vilijam i Rouz zbližili do tačke kad je to postalo već malo neprikladno. Ali, jesu li prešli granicu? 'Sama činjenica da je ta priča objavljena pre skoro godinu dana, i da nakon toga nismo dalje čuli ništa u vezi sa Vilijamovom navodnom prevarom, meni dovoljno govori', zaključila je. Ipak, priznala je da Vilijam i Kejt sigurno nije bilo lako kad se ta, najverovatnije lažna vest, pojavila na naslovnicama.

 

'Bilo im je vrlo napeto i stresno, pogotovo zato što je to jedini skandal koji se vezao za njih dvoje', smatra Anđela. 'Oni su vrlo bliski kao par i porodica. Mislim da tu nije bilo pravog 'štofa' i prevare, ali ne treba puno da drugi u redu za kraljevsku krunu dospe na naslovnice', zaključila je.

 

Podsetimo, o bračnim problemima Vilijama i Kejt svetski mediji su se ponovo raspisali pred Novu godinu, kad su vojvode od Kembridža putovali kraljičinim vozom po Engleskoj i Škotskoj tokom trodnevne kraljevske turneje.

Novinari su primetili da bračni par spava u vozu u odvojenim krevetima, pa su posumnjali da se nešto događa među njima. Posle se saznalo da razlog leži u činjenici da spavaća soba u vagonu ima dva odvojena kreveta. Pretpostavlja se da je kraljici Viktoriji, koja je naložila izradu voza, bilo ugodnije da spava sama, nego sa svojim suprugom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...