Verovali ili ne

Glumica priznala da od marta nije videla dečka: Karantin je kriv!

Kortni Koks i Džoni Makdajd su u vezi od 2013. godine, a par je razdvojen od marta ove godine zbog pandemije koronavirusa

Šuška se
Autor:
Glumica priznala da od marta nije videla dečka: Karantin je kriv!
Foto: Profimedia

Glumica Kortni Koks nije videla svog verenika Džonija Makdajda više od 200 dana, otkako ih je pandemija koronavirusa razdvojila. Zvezda serije "Prijatelji" i član benda Snow Patrol nisu se videli od marta ove godine.

Džoni je odlučio da se vrati u rodnu Veliku Britaniju samo dan pre nego što je Kalifornija proglasila karantin, uključujući i zabranu putovanja u, ali i iz zemlje. Uprkos činjenici što se tako dugo nisu videli, Kortni je istakla kako nije bila previše usamljena bez verenika.

foto: Profimedia

"Prvo sam se zabrinula šta ću raditi. Kuvala sam i zavolela sam kuvanje toliko da sam disciplinu i usavršila. Ipak, nedjelje su drugačije, jako mi nedostaje onda", ispričala je Koks u jednom intervjuu te je dodala kako je dosta vremena provela sa svojim prijateljima. Priznala je kako bez društva ne bi mogla tako lako provesti karantin.

Glumica inače živi sa svojom kćerkom Koko (16) koju je dobila u braku s Dejvidom Arketom.

Kortni i Džoni su zajedno od 2013. godine, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, pevača Eda Širana. Dva muzičara su živela zajedno jedno vreme u Los Anđelesu, a Kortni im je bila česti gost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs