RAT dŽOLI - PIT SE NASTAVLJA

Rat se nastavlja: Anđelina doživela još jedan debakl u sporu za starateljstvo koji vodi sa bivšim suprugom Bredom Pitom!

Drama najpoznatijeg bivšeg para Holivuda se nastavlja, a glumica, čini se, ne dobija baš ono što je želela...

Šuška se
20:56h Autor:
Rat se nastavlja: Anđelina doživela još jedan debakl u sporu za starateljstvo koji vodi sa bivšim suprugom Bredom Pitom!
Foto: Profimedia

Holivudski, mnogima omiljeni, a mnogima omražini par (bar njegov ženski deo), Bred Pit i Anđelina Džoli rastali su se još 2016. godine, ali su se zvanično razveli pre samo godinu dana. Ipak, bivši supružnici se i dalje nalaze u sudskom procesu koji odlučuje o pitanju starateljstva nad šestoro dece.

Agonija oko strateljstva i viđanja dece traje od samog rastanka, a nikako da dobije konačan sudski epilog. Ipak, u poslednje vreme bilo je naznaka da je Anđelina malo spustila loptu i da je dozvolila Bredu da više vremena provodi sa decom, pa čak i organizovala zajedničko savetovanje, koje je imalo za svrhu da oboje nauče kako da budu bolji roditelji i da im deca budu imperativ nakon burnog razvoda.

Ipak, ispostaviće se de ja to sve bila diverzija i da Anđelina nije nikada želela da tako lako "zakopa ratne sekire". Toj situaciji dodatno je doprinela informacija da njen bivši ima novu, mladu devojku...

Glumica je u proteklom periodu, navode strani mediji, koristila mnogobrojne "trikove" kako bi sud presudio u njenu korist. Između ostalog, glumica je tražila da se sudija Džon V. Ouderkirk, koji je sakrio činjenicu nedavne saradnje i poznanstva sa Pitovim advokatima, izuzme iz postupka. Međutim, njen zahtev je odbijen, a pokušaj je ostao neuspešan.

Sudski dokumenti pokazuju da je slučaj i dalje "dodeljen počasnom sudiji Ouderkirku u svim pravcima", izveštava portal Us Weekly. Izvor je takođe rekao da će Ouderkirk voditi slučaj između Pita i Džolijeve.

Anđelinin advokat je ranije naglasio da glumica ni na koji način nije želela da naškodi vođenju slučaja, već je samo pokušala da postigne pravdu.

"Sve što moj klijent traži je pošteno suđenje zasnovano na činjenicama, bez ikakvih posebnih privilegija za jednu stranu. Jedini uslov, zahvaljujući kojem strane mogu da veruju suđenju, jeste da se obezbedi transparentnost i nepristrasnost za sve učesnike u saslušanju ", rekla je Samanta Blai Dejan.

(Stil.kurir.rs/Wanted)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs