ŠUŠKA SE

Nevolje u raju: Kim Kardašijan i Kanje Vest pred razvodom?

Sve se više šuška o razvodu najpoznatije starlete na svetu

Šuška se
Autor:
Nevolje u raju: Kim Kardašijan i Kanje Vest pred razvodom?
Foto: Profimedia

Izgleda da je karantin i previše vremena koje su provodili zajedno doprineo da se njihiv odnos pogorša. Kako kažu njihovi bliski prijatelji, bračni nesporazumi intenzivirali su se tokom tog perioda.

Stoga je 39-godišnja rijaliti zvezda navodno predložila svom suprugu da neko vreme provedu odvojeno dok ne prestanu da važe vanredne mere, piše "Daily Mail". "Odnos između Kim i Kanjea je trenutno u krizi jer par obično ne provodi toliko vremena na istom mestu, budući da oboje imaju mnogo obaveza.

Trenutno Kim i deca žive u jednom delu kuće, dok je Kanje u drugom i ne sreću se previše. Ona rano ustaje i vežba, a Kanje ima običaj da radi celu noć.

Kejt Midlton besna, razočarana, uvređena: Ovu izdaju neće lako oprostiti!

foto: Profimedia

Kim se prijateljima požalila da joj suprug ne pomaže previše oko čuvanja dece i da je trenutno sva briga na njoj, što teško usklađuje sa svojim obavezama. "Ni to nije jedini problem. Kim se požalila da Kanje pokušava da joj nametne svoje stavove i da je počeo da kritikuje njene poslovne poteze, ali i privatni život", kaže prijatelj slavnog para koji se nada da će brak opstati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs