NIJE DUGO TUGOVALA

Mesec dana nakon razvoda uplovila u novu vezu: On je osvojio srce Megan Foks! (FOTO)

Pojavljivanjem u javnosti sa novim dečkom potvrdila je glasine koje kruže već neko vreme

Šuška se
Autor:
Mesec dana nakon razvoda uplovila u novu vezu: On je osvojio srce Megan Foks! (FOTO)
Foto: Profimedia

Već neko vreme se šuška da je 34-godišnja glumica, Megan Foks, u vezi sa 30-godišnjim reperom Mašin Gan Kelijem. Fotografi su je pratili u stopu, ne bi li je uhvatili sa novim dečkom, što se dogodilo juče. Oni su zajedničkim pojavljivanjem, potvrdili da su vezi.

Fotografisani su dok su izlazili iz jednog lokala u Los Anđelesu. Par se držao za ruke i poljubio strastveno pre nego što su kolima otišli sa lokacije gde su viđeni. Podsetimo, glumac Brajan Ostin Grin, koji je bio u braku sa glumicom deset godina, u jednoj od epizoda njegovog potkasta u maju potvrdio je da se on i Megan razvode. Brajan i Megan su se za vreme pandemije korona virusa rastali nakon deset godina braka, a zajedno imaju tri sina Nou (7), Bodija (6) i Džurneja (3).

"Želeo sam da to dođe iz mojih usta. Hteo sam da ljudi čuju sve od mene", objasnio je Brajan i već tada je tvrdio da je Megan sada u vezi sa reperom Mašin Gan Kelijem.

Izgleda, da nisu mnogo tugovali zbog kraha ove ljubavi, pa je tako i njen suprug uhvaćen u društvu devojke, za koju se šuška da je njegova nova partnerka.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs