SVI STRAHUJU ZA NJEGOVO ZDRAVLJE

Britanska porodica u strahu za zdravlje budućeg kralja: Otkriveni detalji lošeg zdravstvenog stanja princa Vilijama!

Vojvoda od Kembridža suočen sa velikim problemom

Vip priča 17.06.2020. - 13:40h Autor: Stil / Hellomagazine.rs
Princ Vilijam, Foto: Profimedia

Zdravlje princa Vilijama (36) ozbiljno je narušeno. Ako je verovati pisanju britanske štampe, problem nije nimalo naivan. Tabloid „National Enquirer“ načisto je šokirao britansku naciju kada je osvanula naslovna strana sa informacijom da princ Vilijam „malo pomalo“ gubi vid, pa bi, tačnije, s godinama moga da postane potpuno slep.

 

Naime, prema pisanjima navedenog magazina, zdravlje princa Vilijama već neko vreme nije najbolje. Vojvoda od Kembridža je tokom izolacije odlučio da potraži pomoć stručnog tima lekara u Velikoj Britaniji kako bi mu pomogli. Gubitak vida ga je veoma zabrinuo i pokušaće sve kako bi uspeo da makar malo uspori ovaj i te kako veliki zdravstveni problem.

 

Princ Vilijam ima još pet godina pre nego što u potpunosti izgubi vid ‒ rekao je insajder s kraljevskog dvora i time mnoge zabrinuo. Vilijam je, navodno, o svom problemu javno pričao i nije želeo da bilo šta skriva od svog naroda.

 

Princ Vilijam zabrinut za Kejt Midlton: Drastično propada, svakim danom je sve mršavija! (FOTO)

foto: Profimedia

Vilijam je javno objavio da je njegov vid sve gori. Ali, unutar zidova kraljevske palate „nasmrt“ je uplašen da će vid izgubiti u potpunosti. Svi u britanskoj porodici su u šoku i nadaju se da će mu lekarski tim pomoći ‒ dodao je isti izvor.

 

Iako se o ovom prinčevom problemu, tvrdi ovaj tabloid, već neko vreme zna, sada je procurela informacija šta je uzrok tome.

 

‒ Nije tajna da su Vilijam i Kejt vrlo ljuti i ogorčeni jer su se Megan i Hari odrekli kraljevskih dužnosti. Iako se Kejt, kao uvek, u javnosti pravi hrabra, bojim se da im se privatni život raspada. Vilijamova borba protiv slepila zasigurno ih uništava i slama srca ‒ zaključuje izvor.

 

Proslavili devet godina ljubavi: Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili prelepu fotografiju! (FOTO)

foto: Profimedia

Otkako je saznao da mu preostaje još samo nekoliko godina u kojim će moći jasno da vidi, čitava porodica je na nogama.   Naime, tokom karantina anonimno je radio na jednoj telefonskoj liniji i savetima pomagao ljudima koji su osećali psihičke tegobe. Svestan da i sam prolazi kroz težak period i da možda više nikada ništa neće biti isto, odlučio je da pomogne svima kojima može. Inače, Vilijam je poznat po tome što često priča o mentalnom zdravlju. Nedavno je progovorio i o svojoj borbi s anksioznošću. S obzirom na to da je i sam prošao kroz sve to, princ je nastojao da porukama pomogne onima koji su tu pomoć i tražili.

 

Vilijam je odgovarao na poruke nakon što je prošao trening u humanitarnoj organizaciji koja se bavi mentalnim zdravljem. U volonterskom poslu pridružila mu se i supruga, na ipak nešto drugačiji način. Kejt je razgovarala sa ostalim roditeljima o problemima sa kojima se svakodnevno susreće kao majka.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs