ne može da dočeka

Marija Kilibarda nestrpljivo iščekuje ulogu tetke: Stiže moj prvi sestrić! (FOTO)

Lepa voditeljka se neizmerno raduje što će njena sestra uskoro roditi bebu

Celebrities
09:28h Autor:
Marija Kilibarda nestrpljivo iščekuje ulogu tetke: Stiže moj prvi sestrić! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/Kilimara

Marija Kilibarda (39) važi za jednu od najlepših žena u Srbiji koja pleni energijom, osmehom i neposrednošću gde god da se pojavi.

Na radost publike harizmatična voditeljka se nedavno vratila na male ekrane, u dobro poznati studio emisije "150 minuta" odakle gledaocima šalje pozitivnu energiju i vedrinu. Pored uspeha na poslovnom planu, Marija blista od uzbuđenja i sreće jer je uskoro čeka uloga tetke.

Naime, njena mlađa sestra Jovana će kroz nekoliko nedelja postati majka dečaka Relje.

Marija Kilibarda u mini haljini zapalila Instagram: Nikad bolje nije izgledala! (FOTO)

Iako uživa u putovanjima i svaki slobodan trenutak koristi kako bi obišla neku egzotičnu destinaciju, ovog leta ne planira da se udaljava daleko od kuće.

"Konačno su otvoreni internacionlni letovi i sada sa nestrpljenjem čekam moje bliske drugarice da dođu iz Amerike, Grčke, Francuske. Planiramo obilaske Uvca, Zlatara, Mokre gore. Necu ići daleko. Postaću tetka kroz koju nedelju, ne želim da budem daleko od porodice. Stiže moj prvi sestrić. To se ne propušta ni za šta u životu", rekla je Marija za Mondo.

Inače, Marija je više puta naglasila da bi želela da se ostvari u ulozi majke, a dok ne dođe taj trenutak ona će biti najbolja tetka svom sestriću.

Marija Kilibarda za Stil o tradiciji, praznicima i astrologiji: Šta lepa voditeljka obavezno nosi u novogodišnjoj noći!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs