Ne veruje u brak

Ni posle 7 godina veze neće da je oženi: Preoteo prijatelju ženu, a sada planira da je ostavi! (FOTO)

Muzički menadžer i televizijski mogul Simon Kauel ne veruje u brak niti svoju dugogodišnju partnerku želi da odvede pred oltar. Njihovom odnosu je, prema nekim izvorima, uskoro kraj.

Šuška se
Autor:
Ni posle 7 godina veze neće da je oženi: Preoteo prijatelju ženu, a sada planira da je ostavi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sudija šouova The X Factor, Pop Idol, Britain's Got Talent i American Idol i televizijski mogul Sajmon Kauel (60) već je sedam godina u vezi s 42-godišnjom Loren Silverman s kojom ima i šestogodišnjeg sina Erika. Iako brak po suvislom i logičnom razmišljanju nije dokaz ljubavi, ipak se smatra lepim "dodatkom" postojećem odnosu.

Ali prema tvrdnjama Britanskih medija, Kauel ni nakon dugogodišnje veze ne želi da svoju partnerku ne želi da odvede pred oltar jer misli da će ulaskom u brak izgubiti svoju slobodu.

Kim Kardašijan dane provodi u žestokoj svađi sa mužem: Toliko joj ide na živce, da ne može više ni da ga gleda!

foto: Profimedia

Zbog toga je Silverman navodno na ivici živaca i razmišlja o raskidu. Kraju je doprinelo i to što je svog dečka uhvatila kako se dopisuje s bivšom Spajsicom Mel B.

Sajmon nikada nije verovao u brak, jer, kako kaže, on nije moguć s obzirom na posao koji se bavi, ali svoju partnerku uvek je hvalio na sva usta. Tvrdnje o njihovom razlazu opovrgnuo je njihov osoba za odnose s javnošću koji je rekao da je par i dalje u srećnoj vezi i da karantin provode u svom domu na Beverli Hilsu.

Inače, Kauel je sadašnju partnerku "preoteo" bivšem najboljem prijatelju, Endruu Silvermanu, ujedno i njenim nekadašnjim suprugom, koji su tada zahladili odnose.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs