OBRAĆANJE

Princ Hari poslao video poruku iz svog doma u Americi: Ono što je rekao je veoma važno u ovom trenutku! (VIDEO)

Princ je poslao video poruku javnosti tokom pandemije korona virusa

Celebrities 10.05.2020. - 13:54h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Princ Hari (35) je iz svog novog doma u Los Anđelesu poslao poruku putem videa kako bi obeležio otvaranje Međunarodnih vojnih paraolimpijskih igara  2020. koje je trebalo da se održe ove nedelje. 

 

U svojoj video poruci je priznao kako mu se život drastično promenio od kada je sa suprugom Megan Markl započeo samostalan žvot u Americi.

 

"Pozdrav svima. Dok ove nedelje odajemo počast žrtvama Drugog svetskog rata, trebalo je da se okupimo u Holandiji na paramolimpijskim igrama. Ali, otkako sam poslednji put bio u Hagu, naš život se drastično promenio, te su mnogi drugi događaji širom sveta odloženi. Novi datumi će biti uskoro objavljeni", rekao je Hari u želji da svima pruži malo utehe, te ohrabri ljude u ovom teškom periodu tokom pandemije korona virusa.


Maja Mandžuka i Bret Ratner briljirali u lajvu: Iznenadićete se šta holivudski reditelj radi u slobodno vreme!

"Nadam se da su vaše porodice dobro. Čuo sam neverovatne priče o tome kako se porodice okupljaju putem interneta. Budite oprezni i dalje, mislite na one koji su otišli", dodao je.

 

Princ je iskoristio priliku i da se zahvali svima koji su njemu i Megan pružili podršku u doneli odluci da napuste kraljevske dužnosti.

 

Princ Hari se pokajao: Ne mogu da verujem kako mi se život preokrenuo! Sve mi nedostaje!

 

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...