Anonimni izvor otkriva

Britni Spirs u drugom stanju: 12 godina mlađi dečko uplašen za njeno zdravlje! (FOTO)

Pop diva u blaženom stanju.

Šuška se
Autor:
Britni Spirs u drugom stanju: 12 godina mlađi dečko uplašen za njeno zdravlje! (FOTO)
Britni Spirs i Sem Asgar, Foto: Profimedia

Pop princeza, 38-godišnja Britni Spirs navodno je ponovo trudna i očekuje svoje treće dete, koje će joj biti prvo s dečkom Semom Asgarom, 26-godišnjim fitnes trenerom. Anonimna osoba bliska paru je otkrila za jedan magazin da je Britni poslednjih godina prolazila kroz težak period, ali sada napokon ima razloga da bude srećna.

Britni je podelila sa prijateljima da joj kasni menstruacija i da oseća kako dete raste u stomaku. Počela je da kupuje rozu garderobu za bebe i uverena je da će dobiti devojčicu, rekao je izvor, priznavši ipak kako ni sama pevačica nije još sto posto sigurna da je trudna. Navodno izbegava odgovor na to pitanje zato što se ne želi da se razočara ako test pokaže da nije u blaženom stanju.

Želi da bude u tom euforičnom stanju što duže može, rekao je izvor. S druge strane, njen dečko Sem je nervozan pri pomisli da će postati otac. On se boji da bi rođenje deteta moglo negativno da utiče na njeno mentalno zdravlje, opisao je.

Ali Britni misli da će sve biti u najboljem redu. Njoj nedostaje to da bude "full time" mama, s obzirom da njeno dvoje dece živi s njenim prvim i bivšim suprugom, plesačem Kevinom Federlinom. Ona toliko voli Sema da je sve što želi da on bude tata njihovom detetu, objasnio je izvor. Da li je to tačno, za sada se još ne može utvrditi. Na poslednjim fotografijama koje je objavila na Instagramu njen stomak još uvek je ravan, što opet nije čudno ako je u tako ranoj fazi trudnoće.

Istinu će samo vreme pokazati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs