Neverovatno

Princ Čarls nema dovoljno novca za razvod: Kada bi ostavio Kamilu, porodica bi bankrotirala!

Kraljica je već skrenula pažnju celoj porodici da manje troše, a palata već prokišnjava jer nemaju dovoljno za popravku
Šuška se
15:30h Autor:
Princ Čarls nema dovoljno novca za razvod: Kada bi ostavio Kamilu, porodica bi bankrotirala!
Foto: AP

Predbračni ugovor koji je potpisala pre nego je rekla sudbonosno "da" princu Čarlsu (65), vojvotkinji Kamili (66) navodno garantuje vrtoglavih 350 miliona dolara u slučaju razvoda.

Kamila ucenjuje Čarlsa da će se razvesti od njega i dovesti kraljevsku porodicu na prosjački štap ako se ne bude izborio da nasledi svoju majku kraljicu Elizabetu II (87) na kraljevskom prestolu, pišu svetski mediji.

Kraljica, koja bi tron ipak radije predala svom unuku princu Vilijamu (31), pomrsila je Kamili planove.

Naime, Elizabeta II porodicu je informisala da moraju hitno da počnu sa štednjom jer su na ivici bankrota. Jedino princ Hari (29) baku nije shvatio ozbiljno, pa i dalje sumanuto troši na provode.

Kamila se naročito naljutila kad je Elizabeta II kada je darovala nakit vredan nekoliko miliona dolara Kejt Midlton (32) jer su mediji počeli da nagađaju da je trudna.

Čarlsu preti da će ga ostaviti i da će "prljavo rublje" kraljevske porodice da iznese u javnost. Globe dalje piše da je kraljevska porodica toliko "švorc" da nemaju novca da plate potrebne popravke na Bakingemskoj palati koja navodno prokišnjava, pa sluge stavljaju kante u kojima skupljaju vodu kako umetnine u palati ne bi stradale.

Kako bi skupili novac, iznajmiće neke nekretnine koje su u vlasništvu kraljevske porodice i češće će ići na putovanja koja im se plaćaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs