Ima se, može se

Ana Nikolić: Praktikujem da odem u Aziju po detoks!

Pevačica je pred put u Aziju otkrila da poslednjih godina hladne dane provodi na egzotičnim destinacijama, rešila je da napravi beogradski koncert, a njen odnos sa medijima je kao odnos muža i žene - svađaju se, pa se mire
Šuška se
17:56h Autor:
Ana Nikolić: Praktikujem da odem u Aziju po detoks!
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Ana Nikolić, otkrila je ekipi Glamura, pred kamerama Happy televizije da se plaši paparaca, strahuje da vrebaju sa raznih strana, što je, ističe, ružniji deo njenog posla, a o odnosu sa medijima kaže da osciluje.

"Mediji i ja smo kao muž i žena! Svađamo se, pa se mirimo... Pa se tužimo, pa opet pomirimo. Tako je to, kad se volite", rekla je Ana.

Na pitanje novinara Glamura planira li koncert u Beogradu, pevačica kaže da bi bila veoma srećna da se to ostvari:

"Rado bih održala koncert u Beogradu, ali, svesna sam da je to jedan finansijski, jako veliki projekat. Potrebno nam je malo para - stotinak hiljada evra, ali, verujte ja sam to rešila i ja ću to uraditi!"

Ana je priznala je da konstantno putuje, te hladne dane provodi na egzotičnim destinacijama.

"Poslednjih nekoliko godina praktikujem tu, neku Aziju, Tajland... Tamo uradim neki detoks, piju se čajevi, alkohol se ne konzumira. Vratim sebe u tom nekom psihofizičkom smislu i to se odmah vidi po izgledu", ispričala je Ana pred ulazak u avion.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs