Otuđeni

Megan i Hari objavili božićnu čestitku sa sinom: Svi kažu da su ovim zaboli nož u leđa kraljevskoj porodici! (FOTO)

Kraljevska porodica ih zove da se vrate iz Kanade, ali oni ne haju

Šuška se
14:57h Autor:
Megan i Hari objavili božićnu čestitku sa sinom: Svi kažu da su ovim zaboli nož u leđa kraljevskoj porodici! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Hari iMegan Markl pozvani su od strane kraljevske porodice da se vrate iz inostranstva i Božić provedu u Velikoj Britaniji, pošto je princ Filip hospitalizovan već četvrti dan.

Par je propustio kraljičin predbožićni ručak u Bakingemskoj palati i neće prisustvovati tradicionalnom okupljanju kraljevske porodice na privatnom imanju monarha Sandringama na Božić.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa se trenutno nalaze u Kanadi sa svojim osmomesečnim sinom Arčijem. Oni planiraju da u ovoj zemlji provedu šest nedelja kako bi se odmorili od pritiska javnosti i medija.

Na insistiranje kraljevske porodice da se vrate, par je objavio porodičnu božićnu čestitku na kojoj je u prvom planu Arči, dok iza njega sede Megan i Hari ispred jelke.

Tada nije imala pojma da će postati princeza! Nikad viđena fotografija Megan Markl sa 16 godina (FOTO)

Kraljevska porodica zamera Hariju i Megan što Božić slave odvojeno, s obzirom da je princu Filipu loše, te da je ovo možda poslednji Božić na kojem su svi zajedno.

Što se tiče Arčija i njegovog prisustva na porodičnoj proslavi, dobro obavešten izvor kaže:

"Mnogi članovi porodice su bili oduševljeni što će Arčija videti za Božić, ali sada im je rečeno da je dete u inostranstvu. Opšti utisak je da su njih dvoje nepažljivi i sebični, s obzirom na starost kraljice i princa Filipa."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs