Ljubav je pobedila

OVAKO IZGLEDA ZADOVOLJNA ŽENA POSLE PRVE BRAČNE NOĆI: Džej Lo osmehom je rekla sve, pogledajte prve slike s venčanja

Da ljubav uvek pobeđuje pokazali su Ben Aflek i Dženifer Lopez. Par je konačno stao na ludi kamen i oduševio svojim emocijama.

Star wedding
11:32h Autor:
OVAKO IZGLEDA ZADOVOLJNA ŽENA POSLE PRVE BRAČNE NOĆI: Džej Lo osmehom je rekla sve, pogledajte prve slike s venčanja
Dženifer Lopez posle prve bračne noći, Foto: Printscreen Instagram/Jennifer Lopez

Nakon brojnih spekulacija da su se Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali, Lopezova je posle prve bračne noći podelila selfi iz kreveta, pokazavši burmu.

Naime, pre dva dana, na njihova imena izdata je dozvola za stupanje u bračni odnos. To je zapravo i pokrenulo lavinu komentara i spekulacija o njihovom venčanju.

Mladenci su podelili i prve fotografije sa venčanja i pokazali da je ljubav pobedila.

Lopezova je zablistala u romantičnoj venčanici, od čipke. Pevačica je otkrila da je tokom svadbene svečanosti nosila "haljinu iz starog filma". Ljubavni par nije mogao da zadrži emocije, te su uslikani u romantičnim trenucima kako razmenjuju nežnosti.

Ben Aflek i Dženifer Lopez zračili su pozitivnom energijiom i ljubavlju, pa se čini da njihove odevne kombinacije padaju u drugi plan.

"Bili su u pravu kada su rekli "sve što ti treba je ljubav". Tako smo zahvalni što imamo toga u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne dece i život kojem nikada nismo imali razlog da se radujemo", rekla je Dženifer.

Pevačica nije mogla da izdrži, te je odmah nakon prve bračne noći podelila fotografiju iz svog bračnog kreveta, na kojoj ponosno pokazuje burmu. Lopezova je dodatno oduševila pratioce, jer nema ni trunku šminke na licu. Potpuno prirodna i nasmejana, pokazala je moć ljubavi.

"Čestitke", "Tvoj osmeh mi uvek sve govori", "Sijaš gospođo Aflek" - Komentarisali su njeni pratioci.

Podsetićemo, par se verio u aprilu mesecu, ove godine. Pevačica se tom prilikom obratila javnosti.

"Da li ste ikada pomišljali da vaš najveći san može da se ostvari? U subotu uveče dok sam bila na mom omiljenom mestu na zemlji (kadi sa penušavom kupkom), moj prelepi, voljeni muškarac je kleknuo na jedno koleno i zaprosio me", rekla je ona.

1 / 10 Foto: Profimedia

"Bila sam potpuno nespremna na to i samo sam ga gledala u oči, smejući se i plačući u isto vreme, pokušavajući da shvatim da se posle 20 godina ovo dešava ponovo. Ostala sam bukvalno bez reči, a on je rekao: "Je l' to da?". Odgovorila sam mu "DA, naravno da je to DA"", dodala je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs