Fatalna dama u crnom

Odmor Megan Markl je gotov: Ponovo u javnosti, seksepilnija nego ikada! (FOTO)

Sofisticirano, ali veoma seksepilno izdanje vojvotkinje od Saseksa

Star look
Autor:
Odmor Megan Markl je gotov: Ponovo u javnosti, seksepilnija nego ikada! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon kraće pauze od kraljevskih obaveza koju su iskoristili za odmor i letovanje, princ Hari i vojvotkinja Megan Markl ponovo su viđeni u javnosti.

Popularni bračni par pojavio se na brodvejskoj predstavi u Londonu u okviru dobrotvorne večere koju je organizovalo udruženje Sentebale, koje pruža podršku mladim ljudima obolelim od HIV virusa.

7 godina se ludo voleli, sa njom je planirao da se oženi: Zašto je Čelzi ostavila princa Harija! (FOTO)

foto: Profimedia

Vojvotkinja poznata po kršenju kraljevskih pravila i ovoga puta je zanemarila čak dva odjednom. Obukavši crnu mini haljinu sa dubokim dekolteom, "jednim udarcem" je prekršila dva pravila - minić i dekolte nalaze se na vrhu liste zabranjenih odevnih komada za članice britanske kraljevske porodice.

foto: Profimedia

Preko nje je obukla strukirani crni sako, a celu kombinaciju zaokružila je crnim salonkama sa visokom štiklom i crnom torbicom.

Sa svečanog prijema pravac na kopanje: U čemu je Melanija Tramp sadila drveće! (FOTO)

foto: Profimedia

Kada su u pitanju nakit i frizura, Megan je takođe ostala dosledna sebi - ponela je diskretne zlatne minđuše i jednostavnu visoku punđu, bez ikakvih ukrasa u kosi.

foto: Profimedia

Ipak, ono što je svima bilo najslađe jesu osmesi koji nisu silazili sa lica poznatog para, naročito kada pogledaju jedno u drugo.

Par je o ovoj odluci dugo razmišljao: Megan Markl i princ Hari se odlučili na usvajanje! (FOTO)

foto: Profimedia

Da li vam se dopada izdanje koje je Megan odabrala za povratak u javnost nakon letnje pauze? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs