Neprikladno?

Sa svečanog prijema pravac na kopanje: U čemu je Melanija Tramp sadila drveće! (FOTO)

Pravi stil na pogrešnom mestu

Celebrities
Autor:
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Da život na visokoj društvenoj poziciji zahteva različite veštine i snalaženje, pokazala je i prva dama Amerike Melanija Tramp.

 

Lepu Slovenku navikli smo da viđamo u ženstvenim, elegantnim odevnim kombinacijama, pa je tako bilo i na svečanom prijemu, kada je zajedno sa suprugom Donaldom Trampom dočekala predsednički par Kenije, Uhurua i Margaret Kenijatu.

 

Melanija Tramp u punom sjaju: Ova kombinacija nema grešku! (FOTO)

foto: AP / Alex Brandon

Melanija je za ovu priliku odabrala zlatnu svilenu suknju dubokog struka sa cvetnim desenom, uz koju je uklopila jednostavnu ružičastu bluzu bez rukava.

foto: Reuters / Kevin Lamarque

Od detalja je tu bio samo diskretni kaiš u zlatnoj boji, a uz ovu kombinaciju ponela je ružičaste salonke sa visokom štiklom, koje su praktično njen zaštitni znak.

 

Teksas hit za početak jeseni: Jedini komad koji će žene želeti u septembru! (FOTO)

foto: Reuters / Kevin Lamarque

Ova elegantna kombinacija bila bi nešto sasvim uobičajeno, da prva dama Amerike nakon svečanog prijema i razgovora sa kenijskim predsedničkim parom nije krenula na - kopanje!

foto: Reuters / Chris Wattie

Sa ašovom u ruci, Melanija je iskopala zemlju i posadila jedno drvo na tradicionalnoj ceremoniji sađenja drveća u raskošnom dvorišu Bele kuće.

 

Prefinjen izgled za malo novca: Odlični saveti svetski priznatih stručnjaka!

foto: Reuters / Chris Wattie

Iako je bila perfektno obučena i potpuno u svom stilu, mnogi su je kritikovali, jer skupocenoj svili i vrtoglavo visokim štiklama definitivno ovde nije mesto.

 

Šta vi mislite? Podelite sa nama u komentarima!

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs