Prvi put na svečanosti bez pratnje

Dženifer Aniston u izazovnom izdanju: Seksi haljinom pokazuje bivšem šta je izgubio! (FOTO)

Nakon što je objaveljno da se razvodi od supruga Džastina Teroa, glumica Dženifer Aniston odlučila je da dane neće provoditi zatvorena u četiri zida i vrlo brzo se vratila svojoj svakodnevici. Tako je nedavno viđena na ekskluzivnoj zabavi Gvinet Paltrou i njenog verenika Breda Falčuka

Star look
Autor:
Dženifer Aniston u izazovnom izdanju: Seksi haljinom pokazuje bivšem šta je izgubio! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou organizovala je glamuroznu zabavu za 400 zvanica koja je okupila najveći holivudski krem, a spekuliše se da je zapravo reč o njenom tajnom venčanju sa verenikom Bredom Falčukom. Dženifer Aniston takođe je bila jedna od zvanica, ali nakon dugo vremena lepa glumica je na svečanu zabavu morala da dođe bez pratnje.

Iako je njenoj ljubavi sa suprugom Džastinom Teroom došao kraj, a mediji Teroa ne prestaju da povezuju s raznoraznim devojkama, glumica je na zabavu stigla vidno dobro raspoložena. Zvezda "Prijatelja" na svečanu večeru je došla u minimalističkom seksi izdanju, kojim je jasno dala do znanja da ne planira više da sedi kod kuće i čeka da joj ljubav pokuca na vrata.

foto: Profimedia

49-godišnja glumica obukla je elegantnu crnu maksi haljinu sirena kroja bez bratela s potpisom modne kuće Majkl Kors, koja je naglasila njeno vitko telo za koje mnogi poznati stilisti tvrde da je jedno od najlepših u Holivudu.

Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda: Dok ona tuguje, bivši uživa! (FOTO)

foto: Profimedia

Dugačka pripijena haljina nije najpraktičnija za hodanje, pa ju je glumica većinu vremena pridržavala rukom. Uz standardno puštenu kosu, glumica se i ovog puta držala proverenih tonova i modnih dodataka, pa je stajling upotpunila decentnim crnim sandalama s dva tanka kaišića i jednostavnom crnom klač torbicom sa zlatnim detaljem.

Najnesrećnija glumica u Holivudu nakon razvoda: Tužna je i razočarana, ali i dalje veruje u ljubav! (FOTO)

foto: Profimedia

Aniston je nedavno stala na kraj svim nagađanjima o odnosu sa, sad već bivšim suprugom, Džastinom Teroom, od kojeg se zvanično razvela sredinom februara.

foto: Profimedia

"Kako bismo sprečili dalja nagađanja, odlučili smo da istupimo zajedničkom izjavom i da kažemo da smo se razveli. Ova odluka doneta je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su odlučili da se raziđu kao par, ali se radujemo našem daljem prijateljstvu", stajalo je u zvaničnom saopštenju za medije koje je prosledio zajednički portparol slavnog para.

Ne krije sreću nakon razvoda: Nasmejani Džastin Tero brzo zaboravio Dženifer Aniston! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs