Pogledajte

Tajne fantastičnog izgleda El Mekfirson (53): Poznata manekenka se kune u ove tri stvari! (FOTO)

El Mekfirson, poznatija pod nadimkom „Telo“, nedavno je dunula na 53 svećice na torti, a obožavatelji su priznali da izgleda isto kao na počecima svoje karijere pre tri decenije...

Star look
19:28h Autor:
Tajne fantastičnog izgleda El Mekfirson (53): Poznata manekenka se kune u ove tri stvari! (FOTO)
El Mekfirson, Foto: Profimedia

El Mekfirson privlači pažnju gde god se pojavi, i šta god objavi na svom profilu na Instagramu.

Pokazala je to i svojom poslednjom objavom u bikiniju iz svoje kolekcije, kojim je razotkrila svoje telo koje se nije nimalo promenilo u poslednjih 30 godina. Savršena si, Imaš najbolje telo svih vremena i Nikad ne stariš, samo su neki od komentara razdraganih obožavatelja na ovoj društvenoj mreži, koji su priznali da ne mogu da poveruju da je El nedavno napunila 53 godine.

Surova realnost: Ovako stvarno izgledaju najveće holivudske dive! Šta je tu loše? (FOTO)

Australijski supermodel svoju zadivljujuću figuru zahvaljuje dobrim genima, ali i zdravom životu. Otkrila sam zdravu hranu i život po pravilima alkalne ishrane a najvažnija je stvar u tome kako se osećam. Ovim načinom ishrane dobijam sve potrebne nutrijente i to se vidi i spolja. Lepota zaista dolazi iznutra, priznala je El u jednom od intervjua.

Glumica (59) izgleda 10 godina mlađe: Sve koleginice poludele od ljubomore! (FOTO)

foto: Profimedia

Filozofija alkalne ishrane određuje konzumaciju samo onih namirnica koje čini telo u ravnoteži, odnosno s neutralnim ili blago alkalnih pH-faktorom između 7,3 i 7,5. Uz to, važno je hranu pojesti u miru kako bi telo moglo maksimalno svariti sastojke i iskoristiti hranjive sastojke. Ako je pH niži, telo postaje kiselo, što za posledicu ima nadutost, umor i opštu bezvoljnost tela. S druge strane, australijska manekenka priznala da dugu karijeru zahvaljuje i kamenima temeljcima svoje životne filozofije: život pun ljubavi, smeha i ispijanje velike količina vode.

Jedan dan u životu Sindi Kraford: 100 pari cipela, 20 minuta kardio vežbi i mnogo zelenog čaja! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs