Pogledajte

Glumica (59) izgleda 10 godina mlađe: Sve koleginice poludele od ljubomore! (FOTO)

Iako se retko pojavljuje u javnosti, a i na velikom platnu, glumica Mišel Fajfer stigla je u Veneciju kako bi promovisala film u kojem igra, psihološkom trileru Mother

Star look
10:49h Autor:
Glumica (59) izgleda 10 godina mlađe: Sve koleginice poludele od ljubomore! (FOTO)
Mišel Fajfer, Foto: Profimedia

I na velikom platnu, ali i na crvenom tepihu, 59-godišnja holivudska glumica još uvek ostavlja bez daha.

Mišel Fajfer na 74. Venecijanski filmski festival stigla je, kako bi uz 32-godišnju koleginicu Dženifer Lorens predstavila novi film.

Iako ima jednu od najdugovečnijih holivudskih karijera, glumica pokušava izbeći pažnju javnosti, ali to joj definitivno nije uspelo u Veneciji. U istom danu je promenila čak dve cvetne haljine koje su joj stajale kao salivene.

Mišel Fajfer se vratila: Njena pojava ostavlja bez teksta! (FOTO)

foto: Profimedia

Haljine sa floralnim motivima na tamnoj tkanini biće hit ove jeseni, a to zna i ova slavna dama.

Najprije je odabrala baršunastu haljinu italijanske modne kuće Prada sa ružičastim, i tamnocrvenim dezenom cveća, preko koje je prebacila crni sako.

Nakon toga glumica se presvukla u nešto zatvoreniju, ali nimalo dosadniju varijantu. U haljini sa dugim rukavima bila je zakopčana do grla, a pažnju su privlačili pufnasti rukavi i volani na rubu haljine.

Mračne tajne holivudskih zvezda: Vinona Rajder i Mišel Fajfer odrastale kao članovi sekte!

foto: Profimedia

Uz obe je kreacije ponela jednostavne cipele – crne špic sandale, pa je delovala elegantno i šik, bez obzira na to što je nosila trendi komade za koje se odlučuju nešto mlađe dame.

Svoju je plavu kosu stilizovala je u opuštene lokne, a šminka je bila minimalna – blistavi ten i bledoružičasti karmin na usnama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs