kraljica stila

Kraljica Leticija jednostavno ne ume da pogreši: Kombinacija koja stoji i mršavicama i punijim damama! (FOTO)

Suptilna šminka i jednostavno isfenirana kosa bili su sve što je potrebno za upečatljiv poslovni stil

Star look
10:08h Autor:
Kraljica Leticija jednostavno ne ume da pogreši: Kombinacija koja stoji i mršavicama i punijim damama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kralj Felipe VI od Španije i njegova supruga Leticija prisustvovali su pre nekoliko dana sastanku u Nacionalnoj biblioteci u Madridu, piše Glossy.

Samo nekoliko dana ranije, kraljica Leticija pokazala je da čak i plemkinje mogu da ponesu mini haljinu i očarala sve upečatljivom toaletom na 34. dodeli novinarskih nagrada održanoj u Madridu.

Kraljica Leticija u nikad kraćoj haljini: Izvajane noge u prvom planu!

foto: Profimedia

Španska kraljica je, međutim, poznata kao neko ko i te kako ume da se obuče u skladu s prilikom, pa je lako iz ove glamurozne i pomalo provokativne modne kombinacije prešla u poslovni stil!

foto: Profimedia

Ona je prilikom posete Nacionalnoj biblioteci izgledala besprekorno u poslovnom odelu tamnosive boje. U pitanju je komplet sastavljen od uskih pantalona ravnih nogavica i zatvorene bluze čiji kroj podseća na blejzer - strukirana je, od jačeg je materijala, ima naglašena ramena. Ono što je posebno interesantno jeste da ovaj model ističe struk, ali sakriva stomačić, tako da može biti sjajan trik ukoliko želite da sakrijete višak kilograma, ali i ako je vaša namera da stvorite privid figure u obliku peščanog sata.

Skromna kraljica: Leticija u sirena suknji staroj 13 godina !

foto: Profimedia

Ovaj stil kraljica Leticija upotpunila je sivim cipelama sa štiklama srednje visine i pismo-tašnom od zmijske kože.

Suptilna šminka i jednostavno isfenirana kosa bili su sve što je potrebno za upečatljiv poslovni stil, a Leticija je odabrala da ovog puta izostavi nakit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs